keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Saisiko olla tuoppi Guinessia?


Kuva: Daily Mail


7 kommenttia:

 1. Philip katsoo lasia vesi kielellä, mutta Ellusta en tiedä. Olen muuten minäkin tuolla yhden tuopin juonut. Hesarissakin uutisoitiin panimo- ja stadionvierailuista. Toivottavasti jatkuu hyvin!

  VastaaPoista
 2. Nami, sinäkö ihan samoissa hipoissa :)

  VastaaPoista
 3. Eika edes kelvannut! Jos me paastaan toteuttamaan tuo Irlannin reissu, niin ehdottomasti kaymme maistamassa. Sillakin uhalla, ettei vatsani kesta yhtaan alkoholia ja isannalla kihti... :)

  VastaaPoista
 4. Lehtikuvaajat odottivat vesi kielellä saadaanko kuvaa Lissusta Guinness-tuoppi kädessä mutta toisin kävi... Puhe Dublinin linnassa oli mielestäni hyvä, sopiva, ja niin lähellä suoraa anteeksipyyntoä kuin brittikruunupäältä voi odottaa. Tykkäsin

  VastaaPoista
 5. Helena: Eilen kuningatar piti koskettavan puheen ja tänään on ollut taas tiukka ohjelma. Huomenna tulevat tänne meille!

  Hannele: Eivät minut kutsuneet - pettynyt huokaus!

  KK: Jospas juotte tuopillisen vain puoliksi.

  Minna: Hieno puhe.Hän on kyllä uskomaton, kun 85-vuotiaana pystyy pitämään puheita ja edustamaan. Ei tarvitse edes keppiä. Sitä on sanottu moneen kertaan, että ei kuningattaren tehtävä ole pyytää anteeksi.
  Ja olisihan IRAn porukoillakin anteeksi- pyytämistä...

  VastaaPoista
 6. Mekin naurettiin tuota kohtausta, harvoin näkee niin janoista katsetta kuin Philipillä!
  Eilinen galailta oli oikeastaan paras juhla, irlantilaiset panivat parastaan: upeaa musiikkia, tanssia ja laulua, ja luontevaa, lämmintä jutustelua, ei mitään jäykkää. Olin oikein ylpeä irlantilaisten puolesta! Ja tänään Corkissa (missäpä muualla) oikein lämmin ja rento päivä kaupungilla.
  Tosiaan uskomaton stamina 85- ja 90-vuotiaalla pariskunnalla! Kunpa itse olisin yhtä hyvässä kunnossasiinä iässä!

  VastaaPoista
 7. Silhouette: Ehkä rouva oli antanut tiukat ohjeet, että Guinessia ei sitten julkisesti maistella.

  Hienosti järjestetty vierailu. Minäkin pidin tuosta iltaohjelmasta. Eihän sitä tiedä, jos vaikka tulevat vielä uudelleen kylään.

  Uskomattoman energinen pariskunta. Olen täysin myyty!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!