torstai 28. huhtikuuta 2011

Uusi hattu

Hääkutsua ei tullut, mutta uusi upea hattu minulla kuitenkin on. Käykääpä kurkaamassa Rouva H:n blogista.
Täältä viime hetken tunnelmia Lontoosta.

Ulkona on vieläkin uskomattoman lämmintä. Kukkia olen istutellut ruukkuihin ja kukkapenkkeihin ja nauttinut auringosta. Nyt vuorossa kuppi teetä, ja hyvissä ajoin untenmaille. Sattumalta halusin ottaa juuri huomisen päivän vapaaksi töistä. Älkää vaan kertoko työpaikan miehille vapaapäivän todellista syytä, sillä siitä naljailusta ei tule loppua. Sanotaan nyt vaikka, että minun pitää mennä huomenna hammaslääkäriin tai optikolle... Palataan hääasioissa huomenna!


4 kommenttia:

 1. Upea hattu!

  Täällä ei kenenkään tarvitse keksiä tekosyitä hankkia vapaapäivää töistä, koska tänne perustettiin yleinen vapaapäivä näin ison asian takia :D

  Täällä joka paikka tursuu hääkrääsää, joissa komeilee Williamin ja Katen naamataulut. En ole vielä(kään) sortunut ostelemaan.

  Kiihkeimmät fanit ovat leiriytyneet Westminsteriin telttailemaan saadakseen kunnon asemat. :D Hulluja!!! ;) Ja kaikki eivät ole edes brittejä ;D

  VastaaPoista
 2. No ei kerrota miehille mitään... hammaaslääkärillähän sinä käyt...)

  Täällä alkaa tv:ssä, oliko se nyt klo 11.10 ja jatkuu kello 16, häistä ohjelma.

  VastaaPoista
 3. Sairastin tämän(kin) päivän ja siirryin aamupäivällä vain makkarista olohuoneen sohvalle ja avasin telkkarin. Voin tästä kaikesta syyttää kuumetta. Luin samalla lehtiä ja ihailin - tai ällistelin - hattuja. Sekä kaunista morsiota ja onnellista sulhasta.
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 4. Elegia: Eikö olekkin.
  Edes häiden vastustajat eivät pistäneet siellä pahaksi ylimääräistä vapaapäivää. Käy nyt ostamassa jotain hääkrääsää muistoksi.
  Uskomattoman paljon siellä oli ihmisiä liikkeellä. TVstä kyllä näkyi paljon paremmin!

  Helena: Ei ollenkaan hassumpi tapa sairastaa.
  Pelkäsin, että Victori Beckhamin hattu putoaa...

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!