tiistai 26. huhtikuuta 2011

Irlantilainen mies

Sain korttikaupassa hepulikohtauksen lukiessani ohjeita siitä, miten ymmärtää irlantilaista miestä. En edes yritä kääntää tekstiä suomeksi:

16 kommenttia:

 1. Hahhaa- ei varmaan pade pelkastaan irkkuihin;)

  VastaaPoista
 2. Buahhahaaa pyyhin tässä naurunkyyneleitä silmäkulmista ;-D Näytänpä Tonylle ensi viikonloppuna!

  VastaaPoista
 3. aivan kuin olisi kyse meidan pojista!!! ;))

  VastaaPoista
 4. Täällä oli ollut pääsiäisenä jotain ihmeellistä irlantilaista tinker & traveller-porukkaa, jotka petkuttaa ihmisiä ja jättää laskut ravintoloissa maksamatta ja poliisilla oli ollut töitä. Ei ne kyllä olleet pelkästään miehiä.

  VastaaPoista
 5. Ebrufin: Taitaa päteä yleensäkin miehiin, kansalaisuudesta riippumatta.

  Riitta: No, nyt tiedät. Sinua on varoitettu!

  Kuwaitin kaunotar: Hyvin kuvaa meidän poikiakin.

  Allu: Pysy niistä kaukana. Tämän maan riesa, mutta sitähän ei saa ääneen nykyisin sanoa. Ja kun leirinsä siirtävät jonnekkin muualle, jättävät jälkeensä hirveän sotkun. Miten ne on sinne Saksaan eksyneet?

  Yaelian: Ihan ääneen hekottelin korttikaupassa.

  VastaaPoista
 6. Hieman ympäristöön sopeutettuna sopivat myös suomalaisiin miehiin. Tosin juuri äsken opin naamakirjasta suomalaisen miehen ja naisen koostumukset:
  SUOMALAINEN MIES -> ainesosat: 90% sika, 9% herrasmies, 1% erotiikkaa,saattaa sisältää tunteiden jäämiä! PARASTA ENNEN AVIOLIITTOA JA RAVISTETTAVA ENNEN KÄYTTÖÄ! SUOMALAINEN NAINEN -> ainesosat: 70% traumoja, 20% nalkutusta, 9% estoja, 1% ymmärrystä! HERKÄSTI SYTTYVÄÄ JA KÄSITELTÄVÄ ETÄÄLTÄ! Näiden kulttuurisidonnaisuudesta en sano mitään! :)

  VastaaPoista
 7. Helena: Miehet ovat miehiä passista riippumatta.
  Nyt kyllä puolustan suomalaisia miehiä, eivät ole 90% sikoja!

  VastaaPoista
 8. Heh-heh tuo kyllä pätee muihinkin maihin... Amerikkalaisista ei voi tuollaista yleistystä tehdä kun on niin monenlaista perimää/kulttuuria sotkettu täällä ihmisiin.
  Toisaalta olisiko tuossa jotain miten-me-naiset-miehemme-koulutamme...

  Irish travellers, tuosta oli dokumenttikin joskus. Tekivät jotain feikkejä pihan asfaltointi- keikkoja. Onko heitä vieläkin liikenteessä?`

  VastaaPoista
 9. Luulenpa myös, että ei päde pelkästään irkku miehiin...D

  VastaaPoista
 10. Hahaa! Melkein pyrskähti aamukahvit näppikselle! Mainio kortti :)

  VastaaPoista
 11. :D :D
  ja sopii myös tanskalais-ruotsalaisiin! :D

  VastaaPoista
 12. :D Täytyy kyllä sanoa, että italialaiseen ei päde ainakaan aivan kokonaisuudessaan... varmasti jotain kuitenkin... tai sitten MINÄ vain olen toivottoman romanttinen ja sinisilmäinen ;)

  VastaaPoista
 13. Sopii meidän perheeseenkin, vaikkei irkkuja ollakaan, kiitos makoisista nauruista :D

  VastaaPoista
 14. Lissu: Kyllä miehiessä on sellainen peruslaiskuus kansalaisuudesta huolimatta.

  Kyllä näitä Irlannin "kulkureita" on edelleen liikkeellä. Avustuksia nostavat minkä kerkeävät, mutta veronmaksu tuntuu olevan niissä piireissä tuntematon käsitys.

  Lumicki, Minna M ja MaaMaa: Pitänee nyt kuitekin sanoa (oman miehen puolustuksesti, että ette luule hänen olevan täysi laisimus),että hän on minua siistimpi ja esim jääkaapin järjestää heti kotiin tultuaan uuteen uskoon, kun minä kuulemma vain hettelen sinne ruokia. MUTTA kyllä tuosta listasta häneenkin sopivia kohtia löytyy. Televison katselu on paljon hauskempaa, kuin esim vessojen pesu.

  Vera: Sitten kun sinäkin olet ollut naimisissa lähes 20 v, niin alat näkemään asiat toisesta vinkkelistä!!!! Tuossa vaateasiassa kyllä luottaisin enemmän italialaiseen kuin irlantilaiseen mieheen. Nämä ovat täysin sokeita, ja mies sanoo katsomatta, että hyvältä näyttää. Olenkin lopettanut kyselemisen!

  Elegia: Ole hyvä vaan!
  Joko siellä on häähumua ilmassa? Lontoo näyttää huomenna koko maailmalle parhaat puolensa.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!