perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kuvahaaste Lumickilta

Lumicki The Wild Wind Blows- blogista heitti minulle seuraavanlaisen kuvahaasteen:


1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se
3. Selitä kuva
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Haasteen otin kiitollisena vastaan. Kansiosta löytyi seuraava kuva: 
Tämän pienen talon ohi ajelen silloin tällöin. Kiinnitin huomiota tuohon hauskaan violettiin savupiippuun.  Sateliittiantenni ei oikein sovi tuohon talon "tunnelmaan", mutta siihen se on vain kiinnitetty.
Kerran taas ajoin piipun ohi ja pysähdyin juuri tuon talon kohdalla. Liikenne mateli hitaasti, joten ehdin ottaa kuvan. Minulla on lähes aina kamera käsilaukussa. Varmuuden vuoksi. Kuvakohteita, kun joskus tulee eteen, ihan yllättävissä paikoissa. Se vähän harmittaa, että en saanut koko taloa kuvaan. Vielä sellainen huomautus, että vaikka talo on pieni on siinä saattanut aikoinaan hyvinkin asua vaikkapa kahdenksanlapsinen perhe. Asukkaita en tunne, mutta tänäänkin ohi ajatessani huskutin värikkäälle piipulle!

Haastan puolestani Mizyenan ja Eryahin Tunisiasta, Elegian Englannista ja Lezzien Suomesta kurkistamaan valokuva-albumeihinsa. Mizyenan upeita kuvia kannattaa käydä muutekin ihailemassa.

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta ja linkityksestä :))) Kurkkasin albumeitani ja juuri tämän haasteen mukaan kuva(t) olisi yksityisempiä perhekuvia joita en blogiin laita. Mitenköhän asiaa oikaisi :))

    VastaaPoista
  2. Mizuena: Tehdään sinun kohdallasi poikkeus: saata valita suosikkikuvasi ja kertoa siitä.

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!