maanantai 25. huhtikuuta 2011

Erikoistarjouksessa

 
Tarjouksessa tänään:

Silmien laserleikkaus
Ihokarvojen poisto laserilla.

Pitäisi  soittaa ja kysyä, että voivatko hoidella silmät ja säärikarvat samanaikaisesti.
Kumpihan sattuu enemmän?


Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Tuosta tulee mieleen se,kun Venezuelassa, Caracasissa monessa paikassa mainostettiin rintojen suurennusleikkauksia;D Kuulemma ei kauheasti satu kumpikaan toimenpide noista,en ole kokeillut,mutta näin on kerrottu.
  Kaunis uusi bannerikuva!

  VastaaPoista
 2. Aika halvalla nayttaisi lahtevan! Ainakin tuota hair removalia tekisi mieli kokeilla, onkin ollut suunnitteilla... Taalla kun joutuu vilautteleen saariaan puolet vuodesta :D

  VastaaPoista
 3. Halvalla pääset eroon karvoista ja ... no ei nyt silmistä, mutta silmä vaivoista... ehkä....:D

  VastaaPoista
 4. Yaelian: Alennuksessa olevia röntgenkuvauksia mainostetaan myös lehdissä. Jätän nämä tarjouksen käyttämättä ja tyydyn edelleen piilareiden käyttöön ja partahöylään!

  Eryah: Meillä säärten vilautelua kestään vain niin lyhyen aikaa, että en tarvitse laseria.

  Irmastiina: Olen ihan varma, että silmien laseronti tulee paljon kalliimmaksi kuin mitä tuossa sanotaan. Päälle tulee jos jonkinmoista maksua.

  VastaaPoista
 5. ...ja niitä karvojen laserointeja tarttee aika monta hoitoa peräkkäin, ennenkuin oikeesti toimii. Ymmärtääkseni ... ? ;)
  Pitäiskö tehä 50:50 - oikea jalka ja vasen silmä ... :D

  VastaaPoista
 6. MaaMaa: Voi tulla karvattomat sääret yhtä kalliiksi kuin silmät.

  VastaaPoista
 7. Silmien laserointi ei sattunut yhtään, joten veikkaukseni menee säärikarvoille ;)

  VastaaPoista
 8. Oona: Samaa minäkin olen kuullut. Tuttavan silmät laserointiin pari viikkoa sitten. Pari ensimmäistä päivää ja yötä olivat kuulemma yhtä tuskaa, ja sitten helpotti. Oli paljon miinusta, joten sarveiskalvolle (?) tehtiin jotain ylimääristä.
  Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan!

  VastaaPoista
 9. Sain äitienpäivälahjaksi lapsilta (haluamani) lahjakortin hierontaan, ja klinikan ohjevihkossa oli tarjous "injektioihin" - vissiin botoxia: facial/ eye/ back of hand! Siis missä vaiheessa pitää alkaa murehtia kämmenistäänkin? Kamalaa ajatella että joka kohdasta pitää "silittää" uurteet ja rypyt.Sitten ollaan kuin ilmapalloja eikä naama enää edes liiku. Mitään ainetta en haluaisi ruiskutettavan ihoni alle syöpää keräämään.

  Lasersilmäleikkaukseen halusin minäkin, mutta kun nyt tarvin jo lukulasejakin, taitaa olla myöhäistä. Onneksi olen suht karvatonta lajia, säärikarvat hoituu pikahöylällä!

  VastaaPoista
 10. Sihouette: Minä muutama vuosi sitten teidustelin tuota leikkausta. On vaan niin paljon miinusta, että eivät voineen luvata lasitonta elämää. Päätin silloin, että olkoon. Tuossa nuo pullonpohjat ovat nököttäneen nenällä jo yli 30 vuotta, joten jatkamme samaan malliin. Joskus käytän myös piilareita.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!