perjantai 8. huhtikuuta 2011

Ei kahta ilman kolmatta

Niinhän siinä kävi, että Portugali liittyy Euroopan köyhien serkkujen klubiin. More the merrier (mitä enemmän väkeä, sen hauskempaa), ei taida olla tähän yhteyteen sopiva sanonta.En ole jaksanut perehtyä Portugalin serkkujen ongelmiin, kun on tässä näitä omia ihan tarpeeksi. Olli Rehnillä kiirettä pitää, kun nyt pitää pistää Portugalin pojatkin järjestykseen. Harmaan Dublinin jäkeen aurinkoinen Lissabon voi olla, ainakin kaupunkina, mielyttävämpi vierailukohde. Taitaisi olla se Suomen presidentin virka vähemmän stressaavaa kuin tämä köyhien serkujen paimentaminen.

Kuningatar Elisabethin tulevasta Irlannin vierailusta teille jo kerroinkin. Täällä viikolla meillä (siis ei meillä meillä, vaan Irlannissa) on ollut vieraita Monacosta. Prinssi Albert kera kauniin kihlattunsa Charlene Wittstockin. Minulla on ollut suuri aukko sivistyksessä, sillä en tiennyt, että Prinssi Albertin äiti Ruhtinatar Gracen (Kelly) isoisä on kotoisin Newportista, Mayon läänistä.Olisihan tuo pitänyt arvata sukunimestä.

Ihan kun tässä ei olisi tarpeeksi järjestelemistä näiden siniveristen kanssa. Toukokuussa saame vielä kolmanennkin vieraan, nimittäin Barack Obama on tulossa kylään. Eikä tässä vielä kaikki, kuningatar on kuulemma tulossa ihan Corkiin asti, eli nyt pensasaitaa leikkaamaan - kynsisaksilla ja "ristalleja" kiillottamaan. Mistähän löytäisin sopivan hatun?Viikon kuvasatoa!


7 kommenttia:

 1. No nyt kajettaa taas kun katsoo noita sun kuvias, sen lisäksi että ne on hienoja niin on teillä kevät mahtavan pitkällä. Meillä taistellaan tulvien kanssa ja rapaa on joka paikka täynnä...

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs teillä riittää vieraita. Ei siis muuta kuin hatun ostoon!

  VastaaPoista
 3. Eipä taida kukaan tänne meidän kylälle ehtiä, mutta hatun voisin kyllä vaikka itse tekaista... Elämme jännittäviä aikoja.

  Iso halaus viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 4. Kuninkaallisia vieraita - hmm...kannattaakin pitää puistot kunnossa. Hauskaa vierailuaikaa!

  VastaaPoista
 5. Eija: Kevät on tosiaankin jo pitkällä. Täytyy sanoa, että en todellakaan kaipaa Suomen pitkiä talvija. Sitä lunta ja jäätä kuukausi kaupalla. No thanks!

  Riitta: Ei tässä muu auta.

  Heljä: Tehkää Miriamin kanssa minulle kaunis kukkahattu. Saa olla värikäs.

  Sira: Joo parempi olla ajattelematta näidin vierailujen hintaa. MUTTA jos kaupunki saadaan vieralun ansiosta siistimpään kuntoon ja pikavauhdilla niin sehän on hyvä juttu.

  VastaaPoista
 6. Ihana sää Irlannissa! Suomessa vasta alkaa ilmestyä ruskeita pälviä lumeen...ei minullakaan ole yhtään koti-ikävä :)
  Toivottavasti ei tule mitään ikävyyksiä täällä noitten vierailujen aikana. Ehkä ne piristävät maan mielialaa? En enää jaksa yhtään murehtia koko lamaa, ei sille mitään mahda. Kaikki pyörii kuitenkin joten kuten, ei tänne mitään anarkiaa anneta tulla.
  Kävin tänään äänestämässä, edustustossa, kylläpä tuli hyvä mieli, en ole itse asiassa koskaan ennen nähnyt sitä vaivaa, nyt tuntui että on pakko ettei Suomessakin ihan pöhköt pääse valtaan. Sain aikuisen tyttärenikin äänestämään, ja häntä nauratti, kun lopuksi tarjottiin Fazerin suklaakarkki! Vaalikahvit kun vielä olisi tarjottu...Surku ettei kaikilla ole mahdollisuutta päästä äänestämään, miksi se tehdään niin vaikeaksi ulkosuomalaisille, tänä superteknologian aikana? Luulisi että nykyään voisi äänestää tietokoneella. Ehditkö itse edustustoon?

  VastaaPoista
 7. Silhouette: Minuakin suorastaan vähän pelottaa tuo kuningattaren vierailu. Ettei vain tapahdu jotain...Turvatoimet ovat varmasti valtavat. Voi,kun Gerry Adams olisi kerrankin hiljaa ja lakkaisi vanhojen asioiden jauhamisen. Ei niille aikoinaan tapahtuneille vääryyksille voi mitään. Ajattelisivat joskus, että kuinkan moni irlantilainen on saanut Englanista töitä, kun täällä ei ollut/ ole mitään.

  Minäkin yritän olla ajattelematta koko lamaa, mutta valitettavasti liippaa vähän liian läheltä ja vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Se todellakin välillä masentaa ja tulevaisuus näyttää aika harmaalta. Jos poikien koulut eivät olisin niin pahasti kesken ja talonmyynti niin vaikeaa,olisin valmis lähteämään muualle. Minne, se onkin sitten hyvä kysymys!

  Tuo äänestäminen on liian hakalaa. En täältä sen takia lähde Dubliniin. Lontoossa kävin joskus äänestämässä, koska suurlähtetystöön matkustaminen kesti alle tunnin. Olen Suomen politiikasta aika ulkona, mutta jos äänestäminen olisi helpompaa, kävisin kyllä.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!