lauantai 19. maaliskuuta 2011

Uskaltaisinkohan koputtaa ovelle?

Joskus tekisi mieli kerätä rohkeutensa, ja koputtaa tuntemattomien ihmisten ovelle ja katsoa miltä sisällä näyttää. Sillä jos ulkoa näyttää tältä.....niin talo on varmasti sisältäkin sisustettu todella hauskasti!

11 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä... jos ulkoa noin somaa ei sisällä voi olla muuta, kuin kaunsita..:)

  VastaaPoista
 2. Tuonne kyllä haluiaisin minäkin kurkistaa;D

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Olen yrittänyt miettiä, että tunneko ketään lähellä asuvaa, mutta ei tule kukaan mieleen. Vaikka en itse sisälle pääsisikään olisi kiva tietää, kuka talossa asuu.

  Yealian: Pihassa oli vaikka mitä kivoja yksityiskohtia. Mm. postilaatikko oli myös pinkki yms. En saanut parempia kuvia, kun pelkäsin, että omistajat tulevat minua hätistelemään...

  VastaaPoista
 4. Ok, tuohon pinkki sopii ;) Musta on ihanaa kun ihmiset vahan "savayttaa"! Varmasti mielenkiintoisia ihmisia asuu tuolla, vahintaankin rempseita :)

  VastaaPoista
 5. Ciacy: Harmittaa, että en saanut enemmän kuvia. Yritin aidan välistä "salaa" kuvata...

  Eryah: Ei tulisi mieleenkään ostaa tuon väristä maalia, mutta tässä tapauksessa se kyllä toimi.
  Asuisikohan talossa taiteilija?

  VastaaPoista
 6. Värisilmä on ainakin kohdillaan, tykkään! Minun on myös monta kertaa tehnyt mieli mennä kolkuttelemaan ovien taakse ja pyytää päästä kierrokselle ;)

  VastaaPoista
 7. Elegia: Mennäänkö yhdessä koputtelemaan?

  VastaaPoista
 8. Aivan viehättävä talo. Itse haluaisin maalata ulko-oveen sateenkaaren - Koo ei anna :(

  Liityn seuraan koputtelijaksi! Sanotaan vaikka että ollaan Suomesta ja KAIKKI koputtelevat Suomessa oviin ja tulevat kurkistelemaan ;O)))

  VastaaPoista
 9. Siinä on ajateltu tarkasti kaikkia yksityiskohtia, talo olisikin aika tylsän näköinen ilman pinkkiä piristystä. Teillä päinhän on paljon värikkäitä taloja muutenkin.
  Minäkin tykkäisin vierailla erilaisissa taloissa, joskus olenkin käynyt katsomassa myyntiesittelyssä olevia pelkästä uteliaisuudesta (tunnustan, röyhkeää), mutta ne talot ovat harvoin olleet niitä nielenkiintoisimpia.

  VastaaPoista
 10. Heljä: Ymmärrän Kta...Sorry!!!!
  No nythän meitä on kolme. Mennään koputtamaan ja kysytään, että saataisko kuppit kuumaa myös.

  Sirokko; Olen ajanut tämän talon ohi satoja kertoja, huomaamatta mitään. Kun olin kävellen liikkeellä pisti pinkki heti silmään.
  Värikkäitä taloja on, mutta kyllä tylsän värisiäkin löytyy.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!