perjantai 25. maaliskuuta 2011

Formulat alkavat taas

Silloin kun Mikat Häkkinen ja Salo ajoivat F1stä seurasin minäkin, ainakin toisella silmällä, kisoja. Ja jos kisat jäivät väliin, halusin ainakin tietää tulokset. Sitten into jotekin laantui, ja vuosiin olen tuskin tiennyt kuka ajaa ja millä ja kuinka kovaa. Viime vuoden kisat menivät ihan ohi, ja voittajaakin piti ihan miettimällä miettiä. Suomalaiskuskien elämää nyt tulee pakostakin seurattua, sillä Iltasanomien ja Iltalehden lukijana sitä tuskin voi välttää.

Tänään jouduin vähän vahingossa taas Formulan pauloihin, sillä päädyin töissä keräämään Fantasy F1-peliin  osallistujilta tietoja kuskeista, talleista, moottoreista, autoista jne. Osa nimistä oli minulle täysin vieraita, mutta jos kuume jatkuu, niin eiköhän nekin tässä tule pian tutuiksi.

Työpaikan pojat eivät meinanneet uskoa, että ihan oikeasti olen joskus ollut F1 asioista, ainakin vähän, perillä. Niin, jos minä en aina tiennyt missä mentiin ja kuinka kovaa, niin äiti tiesi ainakin. Sitä heidän oli vielä vaikeampi uskoa!

Siispä kaikki kannustamaan Heikki Kovalaista, joka ajaa tällä kaudella Jarno Trullin kanssa Team Lotuksen tallissa. Ensimmäiset kisat käydään tänä viikonloppuna Melbournessa Australiassa.

Paljastan tässä vielä yhden "salaisen" haaveni. Haluasin nimittäin mennä joskus seuraamaan kisoja ihan paikan päälle. Meidän miehistä tuskin seuraa saisin, mutta joskus vielä haaveni toteutan. Aikataulu on seuraava: tämän laman loputtua ja ennen seuraavan alkamista! Olisiko kukaan innokas lähtemään seurakseni?

11 kommenttia:

 1. Minäkin ennen seurasin kisoja, vaan en ole vuosiin katsellut enkä kuunnellut, en edes pahemmin lukenut. Nyt katoin linkistäsi kuskit ja huomasin että Schumacherkin on palannut (kai se on se sama - vielä!
  Olen ollut ammoin katsomassa formulakisojakin 'paikan päällä', no ei MM tasolla sentään... korvat soi vielä pitkään sen jälkeen, en toista kertaa menisi.

  VastaaPoista
 2. tulet tanne meille ja mennaan porukalla Bahrainiin seuraamaan!

  VastaaPoista
 3. en kyllä vapaaehtoisesti lähtis mukaan

  VastaaPoista
 4. Täällä kello on 9.01 ja olohuoneesta kuulu selostajan ääni... eli formuloita isäntä katsoo... jotain aika-ajoja..:))

  VastaaPoista
 5. Sama juttu, silloin kun Mikat oli ratissa, ne jaksoi kiinnostaa, ainakin sen verran että tuloksista oli kiva olla perillä. Mutta nyt on into laantunut täysin kun on karsintaa ja aika-ajoa ja vasta sitten se "oikea" kilpailu, menee minun lyhyelle pinnalle liian pitkäveteiseksi.
  Isot miehet ajaa autoilla ympyrää :)

  VastaaPoista
 6. Satuimme vuosia sitten Monacon suunnalle samaan aikaan formuloiden kanssa ja läksimme välittömästi kauemmaksi vuorille siitä sirkuksesta. Liikenneruuhkat olivat ihan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
 7. En kyllä ikinä ole innostunut mistään formuloista. En katso sen kummemmin telkkarista kuin lähtisi jonnekin paikalle tuota sirkusta katsomaan. Kälyni poikineen on kyllä innokas formulafani, on ollut jopa paikalla katsomassa. En ymmärrä mikä siinä niin viehättää.

  VastaaPoista
 8. Hannele: Toivottavasti tämä haave vielä joskus toteutuu.

  Sirokko: Sama Schumacher se. Luulin, että olisi jo jäänyt eläkkeelle, mutta ei taida malttaa.
  Jospas tämän kauden jälkeen...
  Otan korvatulpat mukaan, kun menen.

  K K: Olettekohan te enää edes siellä, kun tämä lama loppuu? Taitaa mennä vielä ainakin 10 vuotta.

  Allu: Ai, et siis lähde minulle seuralaiseksi?
  Täytyy löytää joku muu!!!

  Irmastiina: Huomenna sitten ihan oikeat kisat. Alkavat klo 6 aamulla täällä, eli siellä 8.00.

  Minna M: Luulis kuskeilta menevän pää sekaisin, kun sitä saamaa rataa kiertää hirveää vauhtia.

  Simpukka: Mitä? Pakenitte paikalta. Olisitte jääneet katsomaan!

  Sira: Se on se vauhdin huuma!

  VastaaPoista
 9. Sama vika taalla,formula-fani. Silloin muutama vuosi sitten seurasin aktiivisesti, tiesin kaiken ja nokittelin mielellani tiedoillani. Hakkisen lopetettua se vain jai...

  Mutta jos tuolla aikataululla mennaan niin mina ilmottaudun mukaan :D. Kreikasta terkkuja!!

  VastaaPoista
 10. Mikaela: Kalimera sinne Kreikkaan! Joo torstaina ollaan taas viisaampia, että kuinka huonosti täällä on asiat. Taidetaan tarvita TAAS lisää rahaa. Tuskin ensi kesänä vielä pääsen formuloita katsomaan, mutta sovitaanko, että vuonna 2021 yritetään. Voidaan saada vielä Portugalista joku mukaan.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!