lauantai 19. kesäkuuta 2010

Jos Suomessa olisi prinsessa...

Katsoin juuri netistä kuvia ja videon prinsessa Victorian häistä. Voi, kuinka kaunis morsian! Muistan myös elävästi kuningatar Silvian morsiammena vuosia sitten. Rakastin pienenä prinsessoja ja keräsin jopa leikekirjaan kuvia Silviasta. Ihmekkös tuo, kun meillä oli vain Urho Kekkonen, jonka kuvia tuskiin kukaan pikku-tyttö keräsi.

Unohdetaan päiväksi kuinka kalliiksi Victorian häät tulevat Ruotsin veronmaksalille, ja kysymykset tarvitaanko kuninkaallisia yleensä ollenkaan. Entinen Silvia-fani toivoo koko sydämestään onnea Victorialle ja Danielille!


Koska hääkutsua ei postilaatikosta kolahtanut, joten jouduin turvautumaan "laina" kuvaan. 
STELLA PICTURES / Iltalehti

5 kommenttia:

 1. Ja minä olin varhaisteininä ihastunut Carl Gustafiin, nyt ottaisin hänen poikansa;-)

  Koko Suomi on tänään viettänyt televisio- iltapäivän ja suloinen morsiuspari on takulla saanut monet kyynelehtimään...Suomi kaipaa selvästi kuninkaallisia Kekkosen ja Halosen sijasta.

  VastaaPoista
 2. Puoli yhdeksän uutisissa näytettiin miten viisi nuorta suomalaista naista juhli häitä: hyvää ruokaa, kuohuviiniä ja kaikilla tiarat. Jälkiruokana virallinen prinsessakakku jne. On mullakin tiskirätti, jossa morsiuspari ja "virallinen" astiapyyhe, ostettu Arlandasta.

  Kaunis morsian, onnellinen sulhanen ja kaunis puku. Tämä brändi on kallis, mutta se myös tuottaa. Toivon, että loppu on onnellinen kuten saduissa: "ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. Sen pituinen se."

  VastaaPoista
 3. --ei kerätty Kekkosen kuvia--:D :D
  Kauniilta näyttää morsian,en ole katsonut telkusta, pitää kai mennä viimisille uutisille..

  VastaaPoista
 4. Katsoin koko häät eilen netti-TV:stä ja vollasin Danielin, Mette-Maritin, Victorian ja Silvian mukana -- todella romskuja puheita kuuntelin, erityisesti se Danielin puhe morsmaikulleen!!! Oi että!!

  Mäki haluan tuollaiset häät ;) ;)

  VastaaPoista
 5. Leena: Komea oli Kallen poika. Kyllä Suomeen tarvitaan kuningaspari. Tangosellaiset eivät riitä.

  Helena: Minäkin toivon sadulle onnellista loppua.

  Sirokko: En minäkään!

  MaaMaa: Minä voin tulla sitten hienona Irlannin valtion edustajana. Et varmaan halua Briania "kaunistamaan" häitäsi!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!