perjantai 21. toukokuuta 2010

Voi, Ronan...

Eilen kuulin radiosta "shokkiuutisen": meidän ihana (tai onkohan niin ihana ollenkaan) Ronan Keating on eroamassa vaimostaan Yvonnesta. Niille lukijoille tiedoksi, jotka eivät Ronania tunne, hän tuli kuuluisaksi alunperin irlantilaisessa poikabändissä Boyzonessa. Välillä Ronan esiintyi myös soolona, mutta palasi taas Boyzoneen pari vuotta sitten. Menestynyt Boyzone oli otsikoissa lokakuussa, kun yksi laulajista, Stephen Gatley kuoli täysin yllättäin.

Daily Mailista luin tänään, että "ihanalla" Ronanilla olisi ollut suhde kiertueen 26-vuotiaan tanssijan kanssa. Ilmeiseti Yvonne (upen näköinen ex-malli), pääsi unohtumaan. Eilen, jälleen Daily Mailin luotettavien lähteiden mukaan, (lue: kuvaaja ja toimittaja puskassa Keatingien pihassa) Ronan pakkasi Range Roverinsa ja lähti kotoaan. Tarkkaan tuolta puskasta on asioita seurattu, sillä artikkelissa kerrottiin mm, että ensin Ronanilla oli lippis päässään ja sitten ei. Vai kunka se nyt meni. Autoon menevän isän vaatetus oli myös tarkasti kuvailtu.

Joskus tuntuu, että pitävätkö lehdet meitä lukijoitaan typerinä. Ensin julkaistaan iso kuva, ja sitten vielä kerrotaan, että Ronanilla oli farkut jalassa. Halooo? Mitä ihmeen väliä sillä on mitä Ronanilla oli päällään. Eiköhän tässä nyt kuitenkin heidän elämässään ole niin isosta asiasta kysymys, että lippalakki tai sen puuttuminen, ovat täysin samantekevää. Ronan ei varmasti eilen kysynyt stylistiltään, että kun kannan laukut autoon, niin pitääkö lippis olla päässä vai ei.

Englantilainen lehti myös tiesi, että Yvonne oli sisällä kahden ystävättärensä kanssa, jotka teenjuonnin ohella lohduttivat ja tukivat häntä. Puskaan ei ilmeisesti tuoksunut kahvi, koska toimittaja on varma, että nimenomaan teekupin ääressä Yvonnea lohdutettiin. "Ystävä" oli myös tiennyt, että perheen kolme lasta olivat naapurissa leikkimässä, ja kertonut kuinka tieto erosta oli tullut täysin yllätyksenä. Varsinainen lörppähuuli "ystävä". Ihmeellistä, että "läheinen ystävä" ei osannut aavistaa, että  pariskunnalla meni huonosti.

Koiraa ulkoiluttavaa naapuria oli myös haastateltu. Sitä ei kuitenkaan paljastettu minkälaisessa asussa rouva koiraansa ulkoilutti.  Koran rotu jäi myös mainitsematta. Varmasti ihan hyvärotuinen koira, sillä perhe asustaa kalliilla asuntoalueella, joten ei siellä mitään sekarotuisia piskejä pissateta.

Aviopuoliso ja kolmen lapsen isä lähti /laitettiin lähtemään kotoaan, koska lehden mukaan hänellä oli ollut säpinöitä tanssijan kanssa. Surullista kaikille osapuolille (paitsi sille tanssitytölle, jos on edelleen kuvioissa mukana) ja toimittaja löpisee lippalakista, aurinkolaseita, teekupista, autonmerkeistä ja lainaa jutuunsa lörppähuuli "ystävän" kommentteja: "Tänään ei ole hyvä päivä!" Eipä niin...

4 kommenttia:

 1. Jotkut kai fanittavat niin kovasti, ettà jaksavat sitten myòs kummastella sellaista seikkaa jos kuvassa nàkyy ensin lippis ja sitten ei. Voisihan se olla muokattu kuva tai vaikka otettu eripàivànà, joten aivan pakko mainita asiasta erikseen ettà uskottavuus sàilyy, eh.
  Erot on vaan ikàvià kaikissa tapauksissa, mutta varsinkin julkisuudesssa

  VastaaPoista
 2. Niin tuossa puolen kilsan päässähän se asuu - tai kai asUI. Poikani tietää talon, kun luokkakaverinsa asuu naapurissa eli tour on järjestettävissä, yhteydet kauttani ja tuotto poikani lompakkoon :)

  Päivän lööpit kertoivat, että vaimo saa 10 miljoonaa eli puolet omaisuudesta...

  Kerran olen Ronanin nähnyt tällä kylällä, melkein ajoin päälle...

  Ronanin tapana oli kuulemma ostaa yksi paikallinen naistenvaateputiikki tyhjäksi lahjana vaimolleen pari kertaa vuodessa...

  VastaaPoista
 3. inhottava uutinen ja täytyy sanoa että en ois uskonut Ronanista ... Haluan edelleen uskoa että se on super romsku tähtisilmä joka laulaa vaan balladeja ja on ihana mies...

  Mutta jos vaimoaan pettää, niin saa itkeäkin. Lapsia käy sääliksi, ovat niin pieniäkin ... Nyt on kohta kaikki poikabändien miehet tullut esille pettämisestä! Ja kummasti ne uutiset tulee esille aina samoina päivinä kuin uusien single-levyjen julkaisut: kuten tässäkin tapauksessa ...

  VastaaPoista
 4. S: Tuota julisuutta, kun ei voi kääntää pois päältä silloin kun siltä tuntuu. Ei varmasti ole lapsista kivaa, kun vanhempien avioeroa puidaan lehdissä. Etenkin, kun kysymyksessä on toinen nainen tai toiset naiset.

  Leena: Ajattelinkin jutta lukiessani, että taitaa olla Leenan naapureita. Käväiseppäs siellä suunalla lenkillä, niin pääset lehteen kommetoimaan "mitä todella tapahtui".
  Putiikit ovat varmasti käärmeissään, kun meni hyvä asiakas.
  Ja minä kun aina tykkäsin Ronanista. Olivat todella upea pari.

  MaaMaa: Kai se on, että Ronankaan ei voinut vastustaa kiusausta, kun 26v kaunotar kihnaa vieressä ja oliko tämä ensimmäinen syrjähyppy??? Nyt sitten saa pestä likapyykkiä lehdissä. Sääli, minustakin Ronan oli tosi symppis. Eikös se ole niin, että sama on mitä puhutaan, kunhan vain puhutaan.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!