sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Viisut on viisuiltu

Meille kokoontui tuttu suomalaissakki eilen Viisuja katsomaan.
Saksan voitto tuli ainakin minulle yllätyksenä. Onnea vaan Allulle!
Irlannin Niamhin puku oli niin järkyttävä teltta, että vaikka kyse ei muotinäytöksestä olekkaan, en yhtään ihmettele vaikka pisteet jäi saamatta.
Turkkin pojat olivat tosi hyviä, mutta suosikkini oli Kreikka. Taisi olla toisaalta ihan hyvä, että Kreikka ei kisoja voittanut. Luulisi, että siellä on juuri nyt muutakin rahanreikää, kun Viisujen järjestäminen. Albanian muuten olisin myös suonut saavan enemmän pisteitä.
Ensi vuonna ei Rouva Hoon ja minua nähdä kisoissa. Sopimushan oli, että sitten KUN Irlanti taas voittaa, niin istumme katsomossa. Better luck next year!

http://www.eurovision.tv/page/news?id=18063&_t=GERMANY+WINS%2C+SEE+FULL+RESULTS%21

8 kommenttia:

 1. Euroviisut ovat joka vuosi aina yhta mielenkiintoiset katsottavat.
  Mina en Saksan kappaleesta tykannyt,mutta moni naytti tykkaavan,joten nahtavasti on voittonsa ansainnut.

  VastaaPoista
 2. Meillä oli kans kisastudio lasten kavereiden kanssa. Saksa oli kyllä paras! Englannin kappale oli aivan järkky, mitenköhän ne niin huonon sinne valitsi? Vetää vertoja sille kamalalle lentoemobiisille :D Enivei, oli hauska ilta viisuja katsellessa.

  VastaaPoista
 3. Näin vaan ihan pari ekaa kappaletta;ja sitten piti mennä tutimaan kun pitää niin aikaisin mennä töihin. Paras juttu noissa viisuissa musta on aina se pisteiden laskenta;D

  VastaaPoista
 4. Kreikan kappale oli ihan jarkky "gigoloyorgospoppoo" suoraan rantabulevardilta. Tuli Frederik mieleen koreografioista ja karjunnoista. Ai etta nauroin. Sakiskin takavuosina oli parempi.

  Hauska ilta- mina tykkasin eniten Turkin kera Azerbayzanista...pian perassa Moldova, Ukraina, Georgia ja Albania. Balkan jyraa:)

  VastaaPoista
 5. Sateenkaari: Olin kyllä yllättynyt Saksan voitosta.

  VastaaPoista
 6. Et sitten tule ensi vuonna Dubliniin viisuja katsomaan... ehkä 2012?

  VastaaPoista
 7. Mina yllatyin Espanjan huonosta menestyksesta. Tykkasin!

  VastaaPoista
 8. Kenza: Englannin kappaleen esittäjä valittiin sellaisessa typerässä kilpailussa, jossa kappale ole sävelletty Viisuja varten ja sitten paras tulkinta voitti kisan. Muut kilpailijat olivat ihan yhtä surkeita.

  Yaelian: Minua alkaa aina väsyttää, kun ne alkaa onnittelemaan hienosti järjestetyistä kisoista. Pisteet vaan pöytään, eikä mitään pölinöitä.

  Ebrufin: Minusta Turkki olisi saanut voittaa. Saksan kappale ei kyllä iskenyt ei sitten yhtään. Vai et sinä tykännyt Kreikan poijista!!

  Heljä: No, en tule. Mutta voin tulla ihan muuten!

  anumorchy: Saivat esiintyä peräti kaksi kertaa, mutta ei auttanut.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!