keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Eastenders

Suosikkisarjani TVssä on ollut noin viimeisen 15 vuoden ajan brittisarja Eastenders. Muutto saarelta toiselle sujui hienosti ainakin, jos TVstä on kysymys. Eastenderit näkyy RTE1llä ihan samaan aikaan kuin BBC1llä.
Meillä näkyy Skyn kautta BBC, jota katson aika paljon. 

Eastenderit näkyy TVssä neljästi viikossa, ja jos en ehdi juuri silloin television ääreen nauhoitan ne tai katson myöhemmin netissä. Harvoin jää osa väliin. Miehestä sarja on suorastaan typerä. "Vai on", sanon minä ja pyydän hiljaisuutta olohuoneeseen.

Sarja näkyi Suomessakin (ja voi näkyä vieläkin), mutta ei ilmeisesti siellä tullut kovin suosituksi. Ehkä siihen on vaikea päästä mukaan, kun se on pyörityt jo 25v.  Kuten huomaatte olen uskollinen katsoja. Mitäpä sitä sarjaa vaihtamaan, jos kerran on hyvän löytänyt. Irlantilaiseen vastaavaan, Fair Cityyn, en on päässyt mukaan ollenkaan. Olisihan sitä Coronation Streettiä, Emmerdalea, Home and Awaytä jne... Valmiiksi nauretut jenkkisarjat saavat minut voimaan lähinnä pahoin. Sex in the City ja Desperate Housewifes jätän  suosiolla väliin. Eastenders tai ei mitään!


BBCn sivuilta löyty kuva The Queen Victoria-pubista, jossa sattuu ja tapahtuu.

9 kommenttia:

 1. Tänne muutettuani seurasin Emmerdalea ja Fair Cityä aksenttiin tottuakseni. Vielä viime vuonna nauhoitin Emmerdalen jaksot jos en ollut kotona. Nyt katson niitä Eastenderin lisäksi iltapäivä uusintoina jos satun olemaan keittiössä siihen aikaan ruokaa laittamassa.

  VastaaPoista
 2. Enpäs tunne noita sarjoja yhtään, en edes tiedä, tuleeko niitä Saksan televisiosta. Täällä oli seitsenosainen tunnetun ohjaaja Doris Dörrien tv-sarja yhden koulun naisopettajista, joilla oli tai oli tulossa vaihdevuodet. Se oli kyllä niin hauska kuin olla ja voi, tietenkin vähän yliammuttu, mutta nauroin kippurassa.

  VastaaPoista
 3. Sydämen asialla eli Heartbeat on ollut minun suosikkisarja. Kunpa sen saisi boxina, sillä en ole nähnyt kaikkia osia! Noista mainitsemistasi tunnistin vain Emmerdalen, joka tulee edelleen.

  VastaaPoista
 4. Heljä: Sinähän olet aikaisin liikeellä. RTE-player on kyllä kätevä, jos unohdan nauhottaa. Poju pisti Eastenderit silleen automaattinauhotukseen. Ei jää väliin, ei.
  Katsotko Holby Cityä BBCltä tiistaisin klo 20,00? Hyvä sairaalasarja.

  Allu: Ei täälläkään näy saksalaisia sarjoja. Olisi ihan mielenkiintoista verrytellä erittäin ruostunutta saksaa...jota en ole koskaan puhunut kenenkään kanssa. Tuskin siitä kukaan selvää saisikaan. Olin aivan surkea saksan opiskelija.

  Helena: Hearbeatia olen katsonut Suomessa lomilla. Kai se on täälläkin tullut, mutta on jäänyt väliin. Hyvä sarja. Jos näitä sarjoja rupeaisi oikein urakalla katsomaan, ei ehtisi mitään muuta tehdäkkään. Toivottavasti pääset matkalle ja pilvet pysyvät pois tieltä.

  VastaaPoista
 5. Noista sarjoista en ole kuullutkaan. Tosin en ole pitkään aikaan mitään sarjoja katsonutkaan, se sitoo niin paljon ja on pakko sitten aina katsoa. Aikoinaan kun Suomessa meni Payton Place (tai sinne päin) televisiosta, jouduin katsomaan tädilleni yhden jakson. Sitä ennen enkä sen jälkeen seurannut koko juttua, mutta tiesin kaiken sarjasta. Tätini työskenteli hotellissa ja kun hänellä oli työvuoro, katsoi hänen miehensä sarjan, mutta hän ei kuulema osannut kertoa kunnolla sisältöä. Lieneekö nukahtanut sitä katsoessaan.

  VastaaPoista
 6. Ja mä katon vaan Kauniita ja Rohkeita, jos niitä löytyy :) Ja löysin jo Ranskan TV:stä -- puhuvat ridget ja bruuket sujuvaa ranskaa!! :D ;D
  En kyllä nauhota, sillä vaikka jäis 10 vuotta välistä niin kärrylle pääsee hetkessä ;)

  VastaaPoista
 7. MaaMaa: Kauniit ja Rohkeat kyllä oli maailmain hitaimmin edistyvä sarja.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!