keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Suomalaisen kulma

Mies oli jo sen verran kunnossa, että lähti aikaisin töihin. Projekti lähestyy loppuaan, ja tulevaisuus on taas kerran yhtä kysymysmerkkiä. Stressaanko? Kyllä. Alitajunnassa epätietoisuus jäytää...mutta minkäs teet. Pinna on kireällä, enkä juuri nyt jaksa mitään ylimääräistä. Miehelläni on Englannissa pieni sivu-business, joten jos täältä ei uutta projektia löydy, tulee kesä kulumaan välillä Irlanti-Englanti. Tämä p-leen (anteeksi, en yleensä kiroile) lama...

Aamulla hermostuin poikien typerään riitelyyn. Taisimme kaikki nousta "väärillä" jaloilla ylös. Tämä on malliesimerkki sellaisesta ylimääräisestä, jota en juuri nyt jaksa kuunnella / selvitellä.Vein nuoremman kouluun, käänsin radion täysille ja jatkoin matkaa kaupungille. Käväisin hoitamassa yhden työhön liityvän asian ennen toimistoon menoa.

Poikkesin myös kahvilassa, ja piristin itseäni ja aamiaista ilman jäänyttä vatsaani


herkullisella vadelma-sconesilla.


Kahvilaa vastapäätä minua tervehti


"suomalaisen kulma".

Nyt on jo pakko hymyillä.

14 kommenttia:

 1. Onpas herkullisen näköinen sconssi, njam.

  VastaaPoista
 2. Auts, toivottavasti projekteja ilmaantuu miehellesi! Epätietoisuus on rasittavaa.

  Kivaa muuten, kun saa oman teekannun kahvilassa :D Itse inhoan Englannin kahviloiden kahvia (liian vahvaa, kuin tervaa, makuuni) ja vaahdotettua maitoa. Siksi en ikinä käy kahviloissa... Hmm, voisikin alkaa juoda teetä, jos tekee mieli poiketa "kahville". Kas kun en tätä ennen tajunnut!

  VastaaPoista
 3. Tuollainen aamiainen maistuisi minullekin! Mieluummin tosin kahvin kera.

  Toivottavasti siippasi saa töitä kodin läheltä. Kyllä tämä lama täytyy joskus loppua!

  VastaaPoista
 4. Allu: ja maistui myös hyvältä.

  Elegia: Epätietoisuus on todella kuluttavaa.
  Kahviloissa jättävät teepussin kannuun, eli voit itse päättää kuinka laimeaa/vahvaa teetä haluat.

  Helena: Maisuu varmasti kahvinkin kanssa. Viime vuosi oli todella huono työn kannalta. Sitten hän sai 6 kkn projektin, joka pian loppuu. Taisi olla yksi niitä harvoja alaltaan, joka töitä sai. Nyt sitten vain odotellaan...

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti miehellesi löytyy uusi / pysyvä projekti; ei ole kivaa olla epätietoisuudessa, varsinkin kun on vastuulla enemmän kuin vain oma itsensä. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköinen aamiainen!
  Mitä ihmettä tuolla suomalainen kulma myydään?
  Toivottavasti miehellesi löytyy töitä.  Nuheila

  VastaaPoista
 7. MaaMaa: Toivotaan, toivotaan... Ennen aina tiesi, että uutta työtä löytyy, mutta nykyisin kaikki on varman epävarmaa. Kelttiläinen tiikeri on ollut ja mennyt!

  Nuheila: Finn on lyhenne Finnbarr nimestä. Luulen,että se on omistajan nimi. Tuo liike on rugbyvaateisiin erikoistunut urheilukauppa.
  Onhan se aika rankaa, kun hyvin koulutettu yli 20-vuoden työkokemusen omaava, oman alansa taitaja ei tahdo löytää töitä. Tosin oli ennen lamaa. Aina ne asiat jotenkin järjestyyvät.

  VastaaPoista
 8. Voi kurjaa, työtilanne on todella huono joka puolella, toivottavasti asiat jotenkin järjestyy.
  Hih, hauska Suomi-kulma.

  VastaaPoista
 9. Sirkko: Voisiko joku heilauttaa taikasauvaa ja paluttaa kaikki menetetyt työpaikat. Finn's Cornerista olen kerran käynyt ostamassa rugbyshortsit - en kylläkään itselleni!!!

  VastaaPoista
 10. Minäkin juuri söin ihan omia scones :)

  VastaaPoista
 11. Hannele: En ole tehnyt niitä koskaan itse, mutta tarkoitus olisi viikonloppuna yrittää.

  VastaaPoista
 12. Voimahalaus! Heilautan Miriamin taikasauvaa, jospa se auttaisi. Onhan siinä ihan oikeita tekotimantteja!

  VastaaPoista
 13. Tiedan tunteen.Taman laman takia työt meillakin olleet todella vahissa,ja tana kevaana,kun naytti oikein hyvalta,niin tuli se tulivuorenpurkaus.Toivottavasti pian kaikki koneet lentavat.Ja toivotaan sinne teille myös hyvia työmahdollisuuksia.
  Voimia.

  VastaaPoista
 14. Heljä: No varmasti auttaa. Heilautappas nyt sitten heti ja oikein kunnolla hartiavoimin.

  Sateenkaari: Kiitos sinulle. Tälläista vuoristorataa tämä elo on välillä. Toivotaan töitä sinne Turkkiin ja tänne Irlantiin.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!