lauantai 24. huhtikuuta 2010

Näkemiin narsiseille

Blogissani marisen säännöllisin väliajoin Irlannin vetisistä keleistä. Kuten olette varmasti huomanneet, viime aikoina olen marissut ihan muista asioista. Täällä nimittäin ei satanut yli kahteen viikkoon. Tunti sitten alkoi piskotella, ja piti käydä ihan tarkastamassa, että vettäkö sieltä tuli vai jotain tuhkasekotusta. Vedeltä näytti. Kemia ei ollut koskaan vahvimpia aineita koulussa, joten jätän näytteen anlysoimisien viisaammille. Tiedän ainakin kaksi kemistiä, jotka blogiani seuraavat. Pistänkö näytteen tulemaan postissa?

Puutarhapuolelta sellaisia väliaikatietoja, että narsissit ovat nuukahtaneet ja eikä tulppaanien kunnossakaan ole kehumista,


mutta ikkunalaudalla ollaan herätty!
Mukavaa viikonloppua, missä sitten olettekin!

7 kommenttia:

 1. Ettäkö ei ole satanut noin pitkään aikaan! :)
  Minäkin olen tämän päivän raatanut ensin taloyhtiömme pihatalkoissa ja sitten omalla pihalla. Nyt ansaittuun saunaan! Hyvää viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Meiltä jäi ulkomaalaus taas tekemättä. Ensi viikonloppuna sitten... Saunaan tekisi kyllä mieli. Täytyy ensi viikolla liittyä taas Health Clubille jäseneksi, niin pääsee saunomaan.

  VastaaPoista
 3. Viime vuonna, kun omat narissit ja tulppaanit kuolivat parvekelaatikossani, vein sipulit meidän mökille ja istutin ne sinne. Nyt jännitän, miten niiden on käynyt. Saammeko nähdä niiden vielä kukkivan, kun menemme sinne.

  VastaaPoista
 4. Hannele: Minulle neuvottiin viime keväänä jättämään sipulit niihin ruukkuihin. Hyvin kukkivat. Oletko koskaan kuullut?

  Sira: Toivotaaa, että teitä tervehtivät mökillä.

  VastaaPoista
 5. Jos vesi ei ollut mustaa, siinä ei ollut ainakaan kovin paljoa tuhkaa... Riittääkö analyysiksi? :)

  Sulla jo orvokit kukkii ja mä vasta suunnittelen parvekkeen siivoamista ja kukkakaupparetkeä. Se onkin aina vaarallinen reissu, kun tekisi mieli ostaa vaikka mitä.

  VastaaPoista
 6. Minna: Uskotaan. Kiitos kaukoanalyysistä.Ensi viikolla vuorossa operaatio nurmikonpaikkaus. Siemenet kävin ostamassa tänään, enkä sortunut kuin isoon säkkiin kompostia.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!