lauantai 17. huhtikuuta 2010

Lammaspaimenen paistos

Helppo ruoka lauantaiksi nälkäisille rugbyn ja jalkapallon pelaajille. Kun pelireissulta tullaan, niin ruokaa pitää olla pöydässä heti ja sitä pitää olla paljon.

Lammaspaimenen paistoksella ja tuoreella leivällä lähtee nälkä!


700g perunamuusia
450g  naudan jauhelihaa ja iso sipuli paistetaan paistinpannulla. Sekkaan valosipulia, Tapaskoa, tomaattisosetta, suolaa ja pippuria.
Lisää joukoon jäisiä vihanneksia.
Kastike pussista  + 300 ml vettä  (pussissa on paprikajauhetta, yrttejä, jauhoja, jsuolaa, valkosipulia jne.) Kiehauta ja anna hautua 10 min.

Sitten vaan jauhelihaseos uunivuoan pohjalle ja perunamuussi päälle. Uuniin 180 asteeseen 30 min.


Varsinainen näläntappaja!

6 kommenttia:

 1. Tulipa nalka.On varmasti herkullista.

  VastaaPoista
 2. Sellaista arkiruokaa, jolla nälkä lähtee.

  VastaaPoista
 3. Taa on mulle sellainen ns. comfort food ;)

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida jälkijunassa:)

  Ihana blogi sinulla. On mielenkiintoista lukea näitä ulkosuomalaisten blogeja. Päihitätte parhaat naistenlehdet:) Ja sinulla tuntuu olevan todella sana hallussasi.

  Itse en ole käynyt koskaan siellä, mutta mies sitten senkin edestä. Varsinainen irkkufani:) Hän nauroi aivan katketakseen lukiessani tuota aikaisempaa postausta irlantilaisten luonteenpiirteistä.
  No nyt selvisi minulle sekin, että siellähän se ukko on ollut pubissa irlantilaisten kanssa,kun järjestelmällisyyttä yms. on jaettu:)Hää kun ilmeisesti on irlantilaisempi kuin sikäläiset itse.:) Ois pitänyt älytä ottaa mies, joka tykkää Saksasta:)

  Kiitos lukunautinnoista! Ja tuota ruokaa meinaa kokeilla suomalaisena versiona.

  Sirkku

  VastaaPoista
 5. Eryah: Helppo tehdä, ja hyvin pelaajille maistuu.

  Sirkku: Kiitos sinulle piristävästä kommentistasi, ja tervetuloa seuraamaan. Joo, sillä pubissa oli silloin tungosta. Näillä täällä, kun ei ole kiirettä minnekkään. Kyllä kaikki järjestyy... Miehellesi terveisiä. Täällä ei ole satanut yli viikkoon. Ihan tässä jo huolestun.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!