lauantai 20. maaliskuuta 2010

Takapiha kutsuu

Etupiha on nyt kunnossa. Tai siis kunnossa minun "mittarilla" mitattuna. Tuskinpa kukaan oikea viherpeukalo hurmaantuisi näkemästään. Nurmikko on järkyttävässä kunnossa, kiitos omien ja naapurin poikien.

Syksyllä istutetut narsissit tuovat mukavasti väriä. Tulppaaneja vielä odottelemme.


Istutin taimia myös neljään kukkalaatiokkoon.

Takapiha onkin sitten varsinainen murheenkryyni. Edellinen omistaja oli aikoinaan istuttanut puskaa puskan viereen, ja minä en ole viitsinyt niitä repiä pois. Koska meillä ei ole sivuporttia, pitää multasäkit, ruohonleikkurit yms kantaa talon läpi. Sitten kun rikastun pyydän puutarhurin suunnitelemaan koko roskan uusiksi. Rikastumista odotellessa, yritän pitää puskat kurissa ja istuttaa kukkia väriä antamaan. Kameran kanssa tuskin menen sinne vielä moneen viikkoon.

6 kommenttia:

 1. Harmi tosiaan, ettei löytynyt sitä miljonääriä. :D

  VastaaPoista
 2. Allu: Sitä kun oli silloin niin nuori...ja nyt sitten tämä lama. Toisaalta tuntemani "miljonäärien" rouvat ovat, kyllä no ja miten tuo nyt sanoisi, not my cup of tea! Eikä niissä "miljonääriessäkään" ole kyllä muuta kehumista, kuin pankkitilin saldo. Sekin nykyään vähän niin ja näin.

  Hannele: Haastetta piisaa, vaikka vain pieni läntti onkin. Takapiha jää muutenkin vähälle käytölle, sillä parina viime kesänä ei aurinko ole paljoa paistanut.

  VastaaPoista
 3. Minä en ole istuttanut vielä kukkaakaan tänä keväänä. Eikä minulla täällä Berliinissä olekaan muuta kuin parveke. Miten lienee Suomessa - olemme siellä koko kesän. Istutin muutamia sipuleita viime syksynä ja nyt jännitän, ovatko myyrät käyneet aterialla talven aikaan, vai saanko ihailla "kukkaloistetta" pihallani.

  VastaaPoista
 4. Mun pitäisi leikata, karsia ja möyhiä oikein kunnolla tuolla pihalla. Ollaan suunniteltu jo pari vuotta laittaa sellainen "nostettu kasvimaa" aidan viereen, lähinnä yrttejä ja tomaattia tms. Saa nähdä miten tänä kesänä käy.

  VastaaPoista
 5. Sira: Meillä täällä on riesana kesällä etanat, jotaka syövät lehtiä ja jättävät niihin rumia reikiä.

  Heljä: Tuohan on hyvä idea. Ajattele omia tomaatteja, eikä niitä Aldin..

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!