maanantai 22. maaliskuuta 2010

Osloa odotellessa

Irlanti pelaa tänä vuonna varman päälle Euroviisuissa. Johnny Loganin tietysti voisi lähttää Norjaan korjaamaan potin ja kisat ensi vuodeksi Irlantiin.

Edustaja, ei kuitenkaan ole Johnny, vaan laulajatar nimeltään Niamh Kavanagh, joka voitti kisat 1993 In your eyes-nimisellä kappaleella. Irlanti voitti silloin muuten Euroviisut kolmena vuonna peräkkäin. Voittoja on kertynyt kaikkiaan seitsemän, ja niistä kaksi nappasi Johnny Logan. Hän myös sävelsi Linda Martinin voittokappaleen Why Me?

Itse pidän Niamhin kappaleesta. Toivottavasti hän vaan ei lähde Osloon tuon järkyttävän hamosensa kanssa. Ehkäpä ensi vuonna kisat järjestetään RTEn kauhuksi TAAS täällä. Yksi asia on varma, jos niin käy niin siellä katsomossa istun myös minä. Olen Euroviisuja seurannut lapsesta asti, ja olisi kiva päästä, edes kerran, kokemaan koko show livenä. Siis ihan itsekkäistä syistä toivon voittoa Irlantiin.

Tässä Niamh vuonna 1993:

It is for you-kappaleella lähdetään mukaan tänä vuonna. Minusta ihan hyvä valinta.
Mitäs mieltä blogiraati on?

9 kommenttia:

 1. Ihan nättejähän noi irlantilaiset laulut on aina olleet. Saksa lähettää euroviisuihin aina ihan tuntemattomia laulajia, tänä vuonna 18v abiturienttityttö.

  VastaaPoista
 2. Ihan nätti kappale,ei tosin kauhean mieleenjäävä,huiluosuus on tosi hyvä.Tuo hame on todellakin aika kamala....

  VastaaPoista
 3. Niinpa!Molempien kasien peukut ovat taalla varattuna.Toinen Suomelle(melko turhaan)ja toinen Turkille(toivoa on),mutta kaviskö joku muu sormi kannustamaan sinne teille.
  Euroviisut ovat tapahtuma,mita minakin seuraan aina.Asuttiin Vantaalla,kun Suomen euroviisut laulettiin,ja vavy oli siella vapaaehtoistyössa autonkuljettajana.Kuljetti Ruotsin lauluporukkaa.Kerran istuin Euroviisuauton kyydissa,mutta viisut katsoin kotona.

  VastaaPoista
 4. Hih, mun teinipoika on fanaattinen euroviisufani! Se kirjoittelee euroviisufoorumeille ja pyytää meitä vanhempia ja sukulaisia tekemään listoja suosikkibiiseistään :D Ja tietenkin toivoo, että pääsisi katsomaan kisoja.

  Irlannin biisi on hyvä! Olen kuullut aika monta ;)

  VastaaPoista
 5. Allu: Täytyy tunnustaa, en minäkään ole tästä laulajasta koskaan kuullut. Katsotaan miten käy!

  Yaelian: Huilua olisi voinut olla enemmänkin. Hame suorastaan järkyttävä.

  Sateenkaari: Ukkovarvas Irlannille!

  Kenza: Voin ilmottatua vapaaehtoiseksi, kunhan ensin kuulen kaikki kappaleet. Minä (sata vuotta sitten) äänitin radiosta kaikki kappaleet.

  VastaaPoista
 6. Oi tuo huilu! Se on niin kaunisääninen! Ja on tuo laulajakin. Kyllä mäkin viisuja aina katselen, huumorimielellä. Ovat vuosi vuodelta enemmän ja enemmän sirkusta. Voikun voittaisi sellainen, kuka OIKEASTI osaa laulaa ja on musikaalinen, eikä se jolla on shokeeraavin asu ja show. Norjalaispoika joka voitti viime vuonna oli sentään oikeasti lahjakas! :)

  Unelmoin, että olisin ollut paikalla sinä vuonna kun RiverDance oli "tauko-ohjelmana". Mä oisin pyörtynyt ihastuksesta!

  Johnny Logan :D Jokin aika sitten kuulin radiosta että ne kutsuivat Johnnya "the original J-Lo" :D :D Mahtavaa!

  VastaaPoista
 7. MaaMaa: Jaksan ihmetellä että Johnnystä ei ole tullut koskaan erityisen suosittua täällä. No, olihan se Mäkkärin mainoksessa. Ihan kävi sääliksi.

  VastaaPoista
 8. Mennäänkö sitten yhdessä katsomaan? En ole juuri muita kuullut että en tiedä millaisia muut on, mutta sovitaan että meidän kahden takia Irlanti voittaa.

  VastaaPoista
 9. Heljä: Sovittu. Ostetaan heti liput, kun tulevat myyntiin!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!