maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kerrasto ja huopatossut Victorialle

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=2041445

Tätä lukiessa tuli mieleen, että onkohan kukaan kertonut Victorialle, että Suomen Turussa on talvi eikä hangessa voi kävellä sandaaleilla, joissa on 20cm  korot.


Toivottavasti joku avustajista on pakannut rouvan kassiin
 • lämpimän kerraston
 • toppahousut
 • villapuseron
 • villasukat
 • karvalakin
 • lapaset
 • huopikaat.
Rouva Beckham kuulemma kärsii kivuliaista vaivasenluista, ja joutuu nykyisin, jopa julkisuudessa, näyttäytymään balleriinat jalassa. Ehkäpä ortopedi Orava voisi hoidella rouvankin jalat kuntoon, siinä samalla.

17 kommenttia:

 1. No noissa vaatteissa voi ainakin tulla vilu. Mietin joskus onko sillä mitään väliä, mitä näillä on päällä, kun kulkevat kuitenkin ovelta ovelle private-kuljetuksella. Ehkä Victoriakin tekee niin, että voipi ihan rauhassa matkustaa kesämekossa ;)

  VastaaPoista
 2. Voi David parkaa akillesjanteensa kanssa...tosi kurjaa, etta nyt on pelit pelattu joksikin aikaa:(

  VastaaPoista
 3. Elegia: Taidat olla oikeassa. Davidilla oli ainakin pipo päässä!

  Ebrufin: Taitaa jo Davidillakin ikä painaa. Edessä pitkä sairasloma. Ilmeisesti erittäin kivulias vamma. Urheilu on vaarallista. Siksipä minä vaan kävelen...

  VastaaPoista
 4. ja tuo muovikassi varmasti maksaa tuhansia euroja..

  VastaaPoista
 5. Hannele: Varmasti... ja nuo sandaalit myös. Luulen, että Victoria saa paljon laukkuja yms ihan ilmaiseksi. Heilauttaa veskaa kuvaajille ja fanit ryntäävät kauppaan.

  VastaaPoista
 6. :D Nyt ihmetellään tuleeko Victoria vai ei. Hirveä mediasirkus päällä! Huoh, saispa vakavat ja tärkeät uutiset yhtä paljon huomiota ja massat liikkeelle. Mutta joo, en ihmettele että rouvalla on vaivaisenluita, on sen verran kivuliaan näköiset popot usein jalassa. Enhän mä muuten tietäisi, mutta lehdet raportoi ;)

  VastaaPoista
 7. Kerrankin meillä Turussa on mahdollisuus olla kansainvälisen mediahypetyksen kohteena edes osittain... :) En tiedä löytyykö kaupungista sopivaa hotellia Poshille, kun ei taida olla yhtään 5 tähden mestaa - tai ehkä hän on sairaalassa Beckin vierussängyssä. Löytyy meiltä keskustasta lämmitetty kadunpätkäkin, jossa noilla koroilla pääsee eteenpäin.

  VastaaPoista
 8. SUOMI oletko valmis? Victoria on jo matkalla!!

  VastaaPoista
 9. Jospa Posh siirtyykin nyt kokonaan huopatöppösiin, kun huomaa, miten mukavat ne on jalkaan ja David voisi ostaa Reinot.

  VastaaPoista
 10. Kenza: HÄN on parasta aikaa matkalla kohti Suomea. On se vaan kummallista, että kirugin kiireellinen aikataulu antoi perkisi juuri nyt. Kuinkahan moni eiliseksi suunniteltu muu leikkaus peruttiin? Toisaalta yksityissairaalastahan on kyse.

  Helena: Nyt kipinkapin lentokentälle Victoriaa vastaan. Vie mukana lämpimiä vaatteita.
  Yksi ongelma tässä vaan on David ja Victoria tuskin tietävät edes, että missä maassa ovat. Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja. Onhan noita maita, mutta tuskin David on erityisen perhetynyt maantietoon.

  Ebrufin: Patistelin tuossa Helenaa viemään HÄNELLE lämpimiävaatteita. Suosittelisin ainakin toppahousuja!

  Allu: Tuossa on ideaa. Ainot Vicorialle ja Reinot Davidille. Ja kai joku nyt on Davidille ostantut oikein Black Horsen kalsarit.

  VastaaPoista
 11. Luin kerran, että ihminen, joka käyttää aina korkeita kenkiä, ei voi lainkaan palata matalapohjaisiin kenkiin. Kaipa on näin Victorian laitakin.

  VastaaPoista
 12. Reinoista on nykyään niin suloisia "tyttövärejä", että luulisi Vickynkin niihin ihastuvan. Olen nähnyt pinkit, vaaleansiniset ja vaaleanvihreät.

  Hassua, miten koko maa menee sekaisin yhden pipopään jalkaleikkauksesta.

  VastaaPoista
 13. Sira: Itse käytän yleensä matalia kenkiä ja korkkareilla kompurointi on vaivaloista. Eli teidän miltä Victoriasta tuntuu...

  VastaaPoista
 14. Minna: Ei ilmeisesti ole parempaakaan uutisoitavaa. Tai ainakaan tärkeämpää...

  VastaaPoista
 15. Mä tahtoisin nähdä Poshin hangessa piikkarisandaaleissa :D

  Ja David ei varmaSTI tiedä eroa pohjoismaista. Vieläkin naurattaa hänen heittonsa jossain palkintojen jaoissa "You must all admit that this is gratest day of my life"
  .... ok, becks, i admit that it's the gratest day of your life...

  VastaaPoista
 16. valitettavasti en ehdi kesken työpäivän lähteä lentokentälle, koska tarkkaa Victorian koneen tuloaikaa ei ole ilmoitettu. :)
  Asiallisesti tämä leikkauksen tehnyt ortopedi on eläkkeellä ja pitää yksityisvastaanottoa ajoittain myös Roomassa ja Madridissa (eilisistä uutisista kuulin). Kyllä niitä uutisia on tullut joka tuutista täällä Turussa.

  VastaaPoista
 17. MaaMaa: Toisaalta, korko iskeytyy hyvin jäähän...On siinä Poshilla ollut kestämistä, kun David laukoo näitä älynväläyksiään eikä aksentikaan viittaa yläluokkaan!

  Helena: Mitä eikö siellä olekkaan annettu kansalaisille yleistä vapaapäivää näinkin tärkeän asian takia? Pyydä pomolta vaan reippaasti vapaata ja äkkiä kentälle asemiin.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!