sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Häät

Eilen sitten olimme "salaperäisissä" häissä, joista jo aikaisemmin kirjoitin. Paikka ja aika selvisivät lopulta ja kirkonkin löysimme. Vihkimistä seurasi vauvan kastejuhla, joka tuli meille kaikille yllätyksenä.

Hääjuhlaa vietettiin sitten aivan upeassa hotellissa. Shamppanjavastaanototon jälkeen siirryimme ruokasaliin  nautimaan todella maukkaasta hääateriasta. Sitten pidetiin puheet ja loppu ilta kuluikin seurustellen. Onneksi paikalla oli minullekin tuttuja ihmisiä, joten ilta meni mukavasti. Paikalla oli n 50 vierasta, joten morsian ja sulhanen pystyivät jutelemaan kaikkien vieraiden kanssa.

Morsiammella oli yksinkertainen pitkä valkoinen mekko ja hiuksissa pieniä valkoisia kukkia. Kaunis morsian, vaikka pukua ei ollutkaan etsitty vuosikausia!

Häät eivät olleet tyypilliset irlantilaiset häät ja me olimmekin kotona jo 24.00. Hienoa, että kaikkia ei aina tarvitse tehdä vain ja ainoastaan tietyllä kaavalla.


Tässä muutamia kuvia kirkosta ja hotellista:8 kommenttia:

 1. Mutta vauvan olemassaolosta olitte tietoisia??

  VastaaPoista
 2. Hannele: Hotellin kukka-asetelmat olivat kerrassaan upeita.

  VastaaPoista
 3. Tosi upeat puitteet. Kirjoitit, että todella herkullista ruokaa joten arvaan ettei perus-irlantilainen kalkkuna/kinkku hääateria. Mukavan ajoissa pääsitte kotiin.
  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 4. Heljä: Minä herkullista kalaa. Päivälle tuli pituutta, sillä vihkiminen oli jo 14.00!

  VastaaPoista
 5. ... sitten rippijuhlat...?

  Olen joitakin kertoja tanne surffaillut Heljan sivujen kautta (olen hyvin huono kommentoimaan) ja nyt Heljalta kuulin, etta saattaisimme kohdata samoissa rippijuhlissa :)

  terveiset Malahidesta, perherosti@gmail.com

  -Leena

  VastaaPoista
 6. Leena: Samalla mekolla menee rippijuhlatkin! Laitan sinulle postia. Hauska sattuma...

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!