lauantai 27. helmikuuta 2010

Vieraita

En olisi koskaan uskonut aloittaessani kirjoittamaan blogia, miten paljon kaikkea kivaa tämä uusi harrastus on tuonut tullessaan.
Tänään meillä oli vieraita. Arvatkaapas ketkä? No, Rouva Hoo perheineen tuolta pohjoisesta. Olipas kiva nähdä blogiystävä ihan livenä. Juttua riitti ja olisi varmasti riittäynyt vielä pitempäänkin. Miriam oli kerrassaan hurmaava neiti, joka ei yhtään ujostellut meidän poikia.
Kuten tiedämme Suomi on pieni maa, joten yhteinen tuttavakin löytyi. Toivottavasti tapaamme vielä uudestaan ja voimme jatkaa jutustelua.

Rouva Hoo varmasti kertoo teille lisää vierailustaan kauniiseen merenrantakaupunkiin Kinsaleen.

7 kommenttia:

 1. Olitpas nopea! Kirjoitan matkakertomuksen kunhan saan kuvat ladattua ja valittua kamerasta. Oli ihana tavata ja sydämellinen kiitos vieraanvaraisuudestanne!

  VastaaPoista
 2. jollain tapaa blogiystavan tapaaminen on ainutlaatuista.Olen tavannut kaksi blogiystavaani,joista nyt toisen kanssa asutaan samassa kaupungissa,ja tapaamiset jatkuvat.
  Olipa ihanaa,etta paasitte jutustelemaan ihan oikeastikkin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että tapasitte.Blogimaailma on kyllä mahtava kun voi tavata sen kautta uusia ihmisiä,minäkin olen muutaman tavannut sen kautta:-)

  VastaaPoista
 4. Heljä: Tuletteha uudestaan kyläilemään! Pitihän sitä vielä koneella käydä illalakin. Eastendereistä pari jaksoa katsomatta!!

  Sateenkaari: Jutunjuurta löytyy ihan erillä tavalla, kun ollaan jo ennestään tuttuja! Kiva, että ystäväsi asuu samassa kaupungissa.

  Yaelian: Blogit ovat avanneet minulle ihan uuden maailman, ja se että saan uusia kavereitakin on kyllä iso plussa!

  Allu: ...naurelimme sinun vitsillesi siististä talosta ja rikkinäisestä tietokoneesta.

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihana kuulla, että olette tavanneet. Minä uskon vakaasti, että blogien kautta voi löytää ihan aitoja ystäviä. Sellaisia esimerkkejä on jo nähty ja tässä taas yksi sellainen lisää. :)

  VastaaPoista
 6. Elegia: Olen samaa mieltä. Blogien kautta olen tutustunut kerrassaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja oppinut niin paljon uutta.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!