lauantai 13. helmikuuta 2010

Lauantain kuulumisia

Luulin jo, että kevät on vihdoinkin koittanut ja kävin ostamassakevätesikkoja. Ovat kyllä ihmeen kestäviä kukkia, sillä vaikka luntakin tammikuussa tuli ja pakkastakin piti, nämä sitkeat kukat eivät olleet moksiskaan kukkapenkissä.

Pakko se on uskoa, että kevättä saamme vielä odottaa. Pipoja ja hanskoja vielä tarvitaan ja iltaisin on kylmä! Siksipä suuntasimme autonnokan aamulla "koksi"-kauppaan.Koksia tai kivihiiltä, ihan miten vaan, myydään 20kg ja 40kg säkeissä. Säälin aina miestä, joka "heittelee" noita säkejä asiakkaiden takakontteihin. Olemme vanhingosta viisastuneet, ja ostamme vain ja ainoastaan, 20kgn säkkejä. Ongelma on saada se 40 kgn säkki autosta sisälle satutamatta selkkäänsä.
Ostimme samalla myös turvebrikettejä. Huomattavasti kevyempää kannettavaa, mutta ei lämmitä yhtä mukavasti kuin koksi.Ensi viikolla koululaisilla on viikon loma. Hiihtolomaksi tätä lomaa tuskin voi kutsua, mutta loma kuin loma.
Itse pidän perjantain vapaata, ja silloin on tarkoitus lähteä Kerryyn ystävien luokse viikonloppua viettämään.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kevätesikot on ihania, tuurilla saa ne viihtymään puutarhassakin.

  VastaaPoista
 2. İhania kevatesikkoja.
  Noita kivihiilisakkeja taallakin myydaan.Se on taalla yleinen polttoaine,ja tosi paljon kaytetty halvan hintansa tahden.
  İhanaa ystavanpaivaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kevätesikot ovat kauniita ja toivottavasti se kevätkin tulee pian teillepäin.Lähetä vaikka sitä viileää tänne niin lähetän tätä kuumuutta sinne,tänään 29 astetta!
  Hyvää ystävän-ja Valentine's day!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkasia! Itse ostin eilen tulppaaneja torilta. MInkälainen tulisija teillä on, jossa poltatte koksia ja niitä turveprikettejä? Siis voiko se olla avotakka tms. sen kaltainen?

  VastaaPoista
 5. Hannele: Minulla on ennestään kolmevuotisia kukkapenkissä. Nämä lisään sinne väriä antamaan, kunhan ehdin!

  Sateenkaari: 20kg maksaa noin 12 Euroa. Ovat kyllä niin raskaita säkkejä kantaa ja sottaavat joka paikan.

  Yaelian: Voin pistää sadetta ja yöpakkisia postissa tulemaan. Meille rittää kyllä ihan semmoinen 22c kunhan vain ei sada!

  Helena: Meillä on sellainen varaamaton pieni avotakka. Laiton siitä joskus kuviakin blogiin. Koti-tunnisteen alta löydät kuvan meidän takasta.

  VastaaPoista
 6. Hei, ihanan näköinen takka! Mukavia takkailtoja ja kevättä odotellen! - tosin tykkään, että täällä Suomessa vielä jatkuisi luminen talvi, jotta pääsee hiihtämään.

  VastaaPoista
 7. Helena: Hyvin takka on palvellut. Hiihto olisikin tehokasta liikuntaa, vaikka en siitä koskaan erityisemmin pitänyt.

  VastaaPoista
 8. Olen yrittänyt löytää pihalle niitä ihan vaaleankeltaisia kevätesikoita, joita kasvaa täällä ihan villeinäkin. Ruukkuihin taidan tällä viikolla hankkia tuollaiset iloiset kun ei tuosta yhdestä kukkivasta orvokista paljon iloa ole.
  Meillä oli entisessä kodissa takka, mihin yhdet ystävät kerran toivat Suomesta koivuhalkoja tuliaisiksi! Täällä ihan kaasutakka, jota tosi harvoin käytetään.

  VastaaPoista
 9. Ostin nuo Aldista, eikä maksaneet paljon. Onneksi on Aldi!!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!