lauantai 30. tammikuuta 2010

Teknillisia ongelmia

Tietokone paatti menna lakkoon. Korjaaja tuli paikale ja totesi, etta "vanhuksesta" ei ole enaa tyoelamaan. Kovalevylla on kuvia yms, jotka toivottavasti saadaan pelastettua. Niinpa niin, olisi pitanyt ne tallentaa myos muistitikulle. Nyt sitten lainaan mieheni kannettavaa, kunnes koneasia tulee kuntoon. Blogin kirjoittaminen saattaa jaada vahemmalle ensi viikolla. Toissakin kone oikuttelee, eika vikaa ole viisammatkaan loytaneet. Veikkaan, etta tulee vierotusoireita!

6 kommenttia:

 1. No voi harmi.Mutta vanhuksia tulee tietokoneitakin.Minulle on kerran kaynyt noin,ja valokuvat menivat.Nytkin pitaisi taas tallentaa kuvat pois koneelta.
  Toivotaan,etta saat pian koneen,ja paaset bloggailemaan.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Voi kun kurjaa! Ehdotan ulkoisen kiintolevyn ostoa,mulla on nyt sellainen,joten jos kone menee,niin ainakin on tärkeät jutut tallella.

  VastaaPoista
 3. Kamala tilanne. Minä saan vieroitusoireita, jos päiväkin pitää tulla toimeen ilman konetta. Ostin äskettäin ulkoisen kiintolevyn. Vaatii jonkinverran itsekuria, että tulee tallennettua kuvat ja tiedostot sinne säännöllisesti.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että saat tietokoneasiat järjestykseen niin kotona kuin töissäkin mahdollisimman pian. Meillä välillä nettiyhteys temppuilee ja sekin aiheuttaa näppylöitä ja kutinaa ;O)
  Suloista sunnuntaita!
  Heljä

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille. Ottaa paahan!!

  VastaaPoista
 6. Tietokoneet vanhenee hirvittävän nopeesti. Hui hirveää, elo ilman nettiä on sietämätöntä! (toisaalta katkolla saa aikaan paljon sellaista mitä muuten ei, mutta tämmöinen hyvä puoli pitäisi kirjoittaa ihan pienellä fontilla..)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!