lauantai 2. tammikuuta 2010

Miehen logiikkaa ja uusi kirjahylly

Kokosimme miehen kanssa pojallle uutta kirjahyllyä. Mies kaatoi laatikosta hyllyt, seinät, ruuvit ja mutterit lattialle ja alkoi kokoamaan kirjahyllyä. Sitten lähdetiin hakemaan varastosta ruuvimeisseliä ja vasaraa. Siinä sitten pähkäiltiin, että mitenkähän tämä hylly kootaan. Tässä pähkäilyn välissä pidettiin kahvitauko. Vihoviimein otettiin ohjeet esille, ja lähdettiin etsimään alakerrasta silmälaseja. Minä sitten miestä valistamaan, että jospas olisit aloittanut noista silmälaseista. On helpompaa tuo ohjeiden lukeminen lasit päässä. Ohjeista voi sitten päätellä, että mitä työkaluja tarvitaan varastosta. Kannattasi varmaan laittaa mutterit ja hyllyt järjestykseen lattialle. Ohjeita seuraamalla, vaihe vaiheelta se hyllykin sitten valmistuu. Aivan liian yksinkertaista! Miehen logiikasta tuli mieleen Spede ja naisen logiikka. Ps. Kirjahylly on nyt koottu ja olemme yhä puheväleissä.

12 kommenttia:

 1. Meillakin tuo huonekalujen kokoaminen kay niin, etta mina luen ohjeita ja annan miehelleni kaskyja ja oikeita osia oikeassa jarjestyksessa - hanen tehtavanaan ruuvata/naulata/hakata osat yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Siis huonekalut kootaan teilläkin naisen logiikalla!

  VastaaPoista
 3. Meilla ei mies edes ala kokoamaan mitaan.Teettaa aina jollain toisella sen homman.Ja taalla onneksi liikkeet kokoavat viela,kun pyydat.
  Mina voin koota jotain pienta.Logiikka pelaa minulla,mutta taito ei aina riita.

  VastaaPoista
 4. Sateenkaari, meidan ostokset ovat yleensa Ikeasta - siella eivat ole niin ystavallisia etta pyyntöa vastaan kokoaisivat, rahaa vastaan kyllakin ;)

  VastaaPoista
 5. Sateenkaari: Kootut huonekalut ovat täällä paljon kallimpia ja sitten pitää maksaa vielä kuljetusmaksut yms päälle. Kotiin voi tietysti palkata jonkun kokoamaan, mutta mielummin pidän ne rahat itselläni.

  VastaaPoista
 6. Hyvä että saitte kirjahyllyn koottua!
  Tähän asuntoon muuttaessa kokosin melkein kaikki huonekalut(IKEAn) itse,kirjahyllyä lukuuntottamatta.Siihen en pystynyt ilman miehen apua....

  VastaaPoista
 7. Meni ihan pasmat sekaisin kun kerrankin video toimi ja vielä pätkimättä! Laitankin sen eteenpäin tyttärelleni, jos vaikka tunnistaisi oman logiikkansa (se on juuri tuollainen).
  Meillä mies jo kaupassa kysyy minulta (suureen ääneen, ei edes osaa hävetä), että osaanko koota tuon jos se ostetaan..

  VastaaPoista
 8. Yaelian: Miehen kommentti oli (taas), että oli sitten viimeinen kerta kun kokoan mitään. Tuollaiset kommentit jätän omaan arvoonsa.

  Sirokko: Ilmeisesti meillä suomalaisilla naisilla on remonttireiskangeenit. Spede saa minut vieläkin nauramaan!!!

  VastaaPoista
 9. :D :D
  Noista logiikkaeroista riittäisi juttua ja naurua vuosikausiksi! :D Ja on riittänytkin :D
  Meillä usein molempien keinot toimii, eli hylly tulis kootuksi, mutta kumpikaan ei voi ymmärtää toisen logiikkaa. Siksi ensin päätetään kumpi kokoaa ja se toinen pysyy sitten poissa sotkemasta ;D

  Onnea uudelle vuodelle tännekin! :) ♥

  VastaaPoista
 10. MaaMaa: Tuo kuulostaa järkevältä työjaolta.
  Täällä sitä vaan palellaan!

  VastaaPoista
 11. Aivan loistava tuo Speden video :D Tunnistin itseni :P

  Meillä homma toimii niin, että minä shoppaan ja kannan kotiin, mies kokoaa ja minä pysyn sivussa ja kuuntelen miehen ärräpäitä :)

  VastaaPoista
 12. Kenza: Meillä valitus alkaa heti, kun mies näkee epäilyttävän näköisen laatikon. Minä vahdin vieressä, että ei mennä siltä mistä aita on matalin ja jätetä paria laatikkoa kokoamatta.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!