maanantai 25. tammikuuta 2010

Masentava maanantai

Käväisin taas viikonloppuna Helsingissä. Kaksi kuukautta hurahti nopeasti, ja nyt vein äidin takasin Suomeen. Oli mukava tavata serkkua, ja lauantai-iltana ehdin parantamaan maailmaa ja elämää yleensä vanhan hyvän ystävän kanssa. Voi, kun pääsisimme useimmin "nokatusten" juttelemaan. Takaisin lähdin sitten sekavin tuntein. Oli piristävää päästä pois kotiympyröistä, ja samalla niin vaikeaa sanoa hyvästit rakkaalle äidille. Ikää on jo paljon ja edessä suuri leikkaus. Taas kerran mielessäni kirosin tätä välimatkaa. Kotiin päästyäni alkoi taas sama "murina" murkun kanssa. Matikkaa piti harjoitella viikonloppuna, mutta viiteen minuttiin se oli taas jäänyt. Miehenkin kanssa tuli erimielisyyksiä, mitä murkku saa ja ei saa tehdä. Aamulla sitten tuli taas märkä rätti namalle. Pienemmälle poijalle (tämä on kyllä todella harvinaista) oli tullut riita luokkakaverinsa kanssa, ja ko. äiti halusi minun kanssani keskustella. Arvatkaapas olisinko millään jaksanut? Töissä puolestaan sähköposti ei toiminut, ja sitä helpdeskin kanssa korjattiin neljä tuntia. Aamulla sitten selviää toimiiko se vieläkään. Nyt kello lähenee kahdeksaa. Taitaa olla parempi mennä aikaisin nukkumaan! Sillä vielähän tässä ehtii tapahtua vaikka mitä, jos olen valveilla. Ennen olisin tälläisenä masetavana maanantaina mennyt suklaakätköilleni, mutta en mene enää, sillä olen laihdutuskuurilla ja niin on muuten Tyynekin!

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti äitisi leikkaus sujuu hyvin!
  Kuulostaa melkein siltä,kuin Helsinki olisi lähellä,kun "piipahdat" sinne viikonlopuksi.Tsemmpiä dieetille ja toivottavasti loppuviikko on parempi kuin maanantai...

  VastaaPoista
 2. Kylläpä nyt koetellaan! Ehkä mies ja pojatkin jotenkin isoäidin lähdettyä tömpsähtivät arkeen? Luotetaan siihen, että äitisi kahden kuukauden aikana luonanne sai sellaista sisäistä positiivisuutta, että kun mieli hyvä niin leikkaus ja erityisesti siitä toipuminen menee hyvin.
  Halaus (())
  Heljä

  VastaaPoista
 3. Yaelian: Kyllä se piipahduksesta tuntui. Lensimme sinne lauantaina ja takaisin tuli sunnuntaina.

  Heljä: Kiitos hali tuli nyt tarpeeseen.

  VastaaPoista
 4. Harmeilla on taipumus kasaantua yhteen, mutta onneksi taas tulee parempia päiviä. Reipas olet kun olet pystynyt dieetin aloittamaan, kunpa minäkin (huokaus).

  VastaaPoista
 5. Tsemiä! Täälläkin painoa pudotellaan :-)!

  Tuo Vesku on niin ihana :D! Eikun Tyyne...

  VastaaPoista
 6. Vastoinkaymiset ovat osa elamaa.Niila vaan on taipumus kasautua.
  Toivotaan,etta huonosti alkanut viikko kaantaa kasvonsa parempaan.
  Ja toivotaan,etta aitisi leikkaus menee hyvin,ja toipuu siita pian.
  Halaus

  VastaaPoista
 7. Simpukka: Oli ihan pakko ryhdistäytyä. Sovitushuoneen peilit ovat valitettavasti kovin "rehellisiä".

  Natjale: Kun nyt ensin saisi viisi kiloa lähtemään. En taida kuitenkaan tehdä Tyynen soossia lounaaksi.

  Sateenkaari: Niinpä. Nämä jäähyväiset käyvät vuosi vuodelta raskaammiksi, kun koskaan ei tiedä milloin on se viimeinen kerta. Kiitos halauksesta!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!