tiistai 12. tammikuuta 2010

Maatilalla

Tässä muutamia kuvia "farmilta": Kanapojilla on iso alue missä liikkua, mutta ilmeisesti näin on lämpimämpi. Tälle kalkkunalle kävi jouluna hyvin.
Kanan ja kalkkunan tunnistan, ja eikös tuolla takana ole fasaani.
Ankoilla on ikioma "lampi".
Kaupan pihassa voi ihastella lintuja, kanoja, ankkoja jne.

6 kommenttia:

 1. Tämä farmi siis löytyi kaupan pihalta, mielenkintoista! Kanapoikakuva on tosi hauska, eläinlapset tykkää läheisyydestä, eiköhän ihmislapsetkin tykkäisi, on niin turvallista ja lämmintä kylki kylkeä vasten.

  VastaaPoista
 2. Sirokko: Nuo vauvelit olivat kuulemma oikein söpöjä karvapalloja, mutta nyt ovat jo kasvaneet. Lapset ja aikuiset voivat sitten ostosten lomassa katsella kanojen yms touhuja.
  Ovat kaikki aidatuissa tiloissa. Eihän siitä mitään tulisi, jos kalkkuna siellä vaeltelisi autojen seassa.

  VastaaPoista
 3. Onpa hauskoja kuvia maatilalta. Tässä vaan jossittelen ja jossittelen kun 5 min ajomatkan päässä on se tila, jonka ajotien päässä "Farm shop" kyltti. En vaan saa mennyksi. Ujostuttaa?

  Toivottavasti teillä on riittänyt vettä hanoissa ja lumetonta ilmaa.

  Heljä

  VastaaPoista
 4. Heljä: Sitten kun tulette tänne käymään, niin käydään katsastamassa kauppa ja kanat.
  Meillä vettä ja sähköä riittää, mutta muilla ei ole asiat yhtä hyvin. Tulvat tekevät TAAS tuhojaan. Aamulla oli sakea sumu...mutta koulussa ovat molemmat. Perjantaina nuoremman koulussa taas kokoustetaan ja maanantaina on koulutuspäivä, että silleen. En jaksa enää edes kertoa muuta kuin faktat. Tiedät varmaan mielipiteeni asiasta.

  VastaaPoista
 5. Aika paljon kanakastiketta tai grillattuja rintafileitä tuossa ylimmäisessä kuvassa!

  Lähiruoka on hieno juttu, toivottavasti farmilla riittää asiakkaita. Täällä tuollaiset putiikit on aika harvassa, ainakin kehä kolmosen sisäpuolella. Onneksi on kauppahallit.

  VastaaPoista
 6. Minna: Ei paras aika aloittaa uutta kauppaa. Laman takia kaikessa säästetään. Toistaalta olemme niin mukavuuden haluisia, että kaikki ostokset pitäisi saada tehtyä samassa kaupassa.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!