perjantai 1. tammikuuta 2010

Lämpenevä ilmasto

Lähdimme illalla käymään pubissa. Emme menneen, jo aikaisemmin mainitsemaani, Lentävään Pulloon vaan siihen toiseen. Ulkona oli KYLMÄ. Pistimme pipot päähän, käsineet käteen, kaulaliinat ja toppatakit. Mieskin pisti pipon päähän ihan vapaaehtoisesti. Eikä nyt olla Suomessa!
Sisälle päästyämme sitten kuoriuduimme varustuksistamme ja voivottelimme tätä "ilmaston lämpenemistä".
Pubi oli kerrankin lähes täynä, ja paikalla oli yllättävän paljon nuoria. Nuorilla tarkoitan alle 25-vuotiaita. Miehillä tai pojilla oli ihan normaalisti vaatetusta päällä, mutta entäs nämä irlantilaisneidot. (Tässä tulee ihan kylmä tätä kirjoitaessakin.) Tässä kuvaus vaatteista: minihame tai microshortsit, hihaton toppi ja 20cm piikkikorot. Sukkahousut? Ei. Villahousut? Tuo nyt on jo huono vitsi. Hiukset oli tietysti suoristettu tikkusuoriksi ja meikki kohdallaan. Sitten välillä käytiin tupakalla ulkona. Takki päälläkö?
No, ei tietenkään. Huom! Täällä ei saa tupakoida pubeissa. Eikä tämän pubin varustukseen kuulu lämmitettyä katosta tupakoitsijoita varten.
Nyt tietysti ajattelette, että kateudesta vihreänä tätä kirjoittelen, kun itse olen jo "vanha". No, en ollenkaan, pareminkin kylmyydestä sinisenä. Kyllä oli helpottavaa vetää lämmin takki niskaan ja matalilla kengillä kävellä reippaasti liukkailla jalkakäytävillä (ei korkkareilla kompuroiden) kotia kohti.
Onneksi olen jo yli 25v!

7 kommenttia:

 1. Hih! Onpa niillä nuorilla teillä hyvät sisäiset lämmityssysteemit:D

  VastaaPoista
 2. Yaelian: Taitaa veri kiertää nopeammin"

  VastaaPoista
 3. Nyt alkoi minuakin paleltamaan.HRRRRR!

  VastaaPoista
 4. No sentään aukes lopulta tämä kommenttilaatikko. Piti jo aikaisemmin kehaista uudenvuoden listaasi ja kaikkia hyviä tarkoituksia joita meikäläisenkin olisi syytä ruveta noudattamaan.
  Irlantilaistytöt taitavat olla aika kuumaverisiä.. sinisenä minäkin lueskelen.
  Niin ja hyvää jatkoa uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 5. Sateenkaari: Pistä äkkiä villasukat jalkaan!

  Sirkko: En kyllä taida pystyä lopettamaan kynsienpureskelua.
  Kuule sellaista miestä ei ole, että pakkasella kulkisin shortseissa. Tytöillä taisi olla joku pojista tähtäimessä.

  VastaaPoista
 6. Erittäin todennäköisesti oli sama näky täkäläisissä pubeissa. Lisäksi pojat kävelevät kaduilla pelkissä lyhythihaisissa paidoissa. En ymmärrä enkä ole muualla tavannut.
  Se myös, että olen nähnyt pieniä vauvoja rattaissa keväällä paljain sinisin varpain - katsottu kalenteria eikä +3 asteen lämpötilaa.

  kommentoi Heljä, villasukat jalassa ja villahuivi hartioilla

  VastaaPoista
 7. Heljä: Kuule Englannissa lapset oli minusta vielä kevyemmin puettu. Naapurin tyttö kulki kesät talvet nilkkasukissa kouluun, ja kadulla asui myös poika joka kävi shortseissa koulua, siis talvellakin. Meillä on (täällä) töissä mies, joka kulkee teepaidassa AINA. Herää kysymys onko päässä jotain vikaa!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!