tiistai 5. tammikuuta 2010

Kissakin kärsii kylmästä

Saanko esitellä rakkaan kissani Magsin. Hän ei välitä vaikka kuva ja nimi päätyvät blogiin. Mags tuli meille vain viisi viikoisena. Eläinlääkärin vastaanottolle oli tuotu roskapöntöstä löytynyt kissanpentu, joka sitten sai uuden kodin meiltä. Kisu oli jäänyt äidittömäksi aivan liian pienenä. Nyt ikää on jo kaksi vuotta, ja kuten näette kissa voi hyvin. Nukkumapaikan suhteen hän on hyvin valikoiva. Mielusimmat paikat ovat joko liinavaatekaappi tai kori, jossa on silitystä odottavia vaatteita. Kuka sitä nyt likavaatekorissa haluaa nukkua? Valitettavasti olen nykyisin niin ovela, että pistän kaappien ovet visusti kiinni, ja silitettävät vaatteetkin kätken hyvään talteen. Päivät menee nukkuessa, ja yöllä (säästä riippuen) on kiva käydä kävelemässä lähiympäristössä. Naapurin kissoja Mags vihaa, eikä halua heitä tontilleen. Välillä suloinen kisuni muistuttaa, että kynnet on hänelläkin ja raahaa portaiden eteen pyydystämänsä hiiren. Sitä sitten hän ylpeänä meille esittelee. Liikunta on viime viikkoina jäänyt kissaltakin (kuten hänen emännältäänkin) väliin kylmän sään takia. Mags käpertyy nukkumaan patterin viereen ja antaa hiirten juoksennella ulkona vaihteeksi ihan vapaasti. Kuka sitä nyt liukkaalla ulos lähtee "metsälle", kun ruokaa saa muutenkin?

10 kommenttia:

 1. Hauska tutustua Mags.Täällä näen lajitovereitasi päivittäin, ja joskus ihmettelenkin,miten ne pärjäävät kun yöllä lämpötila laskee alhaiseksi.Kiva kuulla että sinulla on siellä lämmin patteri ja hyvä emäntä:-)

  VastaaPoista
 2. Han viettaa siis todellakin kissanpaivia :) Taalta meidan perheen uusi kisuli lahettaa terkkuja, etta kylla Istanbulissakin valilla tassuja palelee!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei yhtä kylmää, mutta merisen kylmä kostea tuuli, noin -10°

  VastaaPoista
 4. En Magsia (enkä emäntää) ulosmenon puutteesta moiti.
  Katselin RTE uutisia kuinka vanhukset jääneet täysin mottiin kun taksikaan ei pääse noutamaan jäisten teiden vuoksi. Nyt näyttäisi olevan täällä plussalla, joten toivoa on.

  Aamuisin terveisin lämpenemistä odotteleva
  Heljä

  VastaaPoista
 5. Mags lähtettää kaikille teille terveisiä ja pyysi sanomaan, että päivä kuluu, jälleen kerran, patterin vieressä nukkuessa ja lämpimmöstä nauttiessa. Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä!

  VastaaPoista
 6. Rapsutuksia Magsille, söpönen kisu! :)
  Mäkin voisin viettää päivää patterin vieressä lämmöstä nauttien :)
  Mies nauraa kun kutsun englanniksin patteria "battery" :D

  VastaaPoista
 7. MaaMaa: Niin minäkin. Tätä kylmyyttä ei kyllä kestä kukaan.

  VastaaPoista
 8. İhanan tyytytvaisen naköinen on Mags,vaikka ei olekkaan paassyt pyykkikoriin,eika vaatekaappiin.

  VastaaPoista
 9. Magsissa on vähän meidän edesmenneen kissan Turkoosin näköä.

  Meillä on nyt uusi kisu. 2 päivää sitten löysin kadulta pienen mustan kissanpoikasen, Pöpön. Ikää oli arvioilta nälkäisellä kisulla n. 8-10 viikkoa. Tyytyväinen kaveri on, kehrää mitä kummallisissa paikoissa koko ajan :)

  VastaaPoista
 10. Sateenkaari: Aina löytyy uusia paikkoja, joissa on kiva "kuorsata"!

  Kenza: Pöpölle tervesiä. Hienoa, että sai ihan oikean kodin.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!