lauantai 26. joulukuuta 2009

Tapaninpäivää

Tapaninpäivänä minuun iskee aina "joulukyllästyminen". Niin kävi tänäkin jouluna. Ulkona satoi vettä, joten kävelylle ei tehnyt mieli. Lähdimmekin pienelle ajelulle ja päädyimme Next-vaateliikkeen alennusmyyntiin. Mukana lähti kaksi puseroa puoleen hintaan. Ilmeisesti joulukyllästymisestä kärsi "muutama" muukin, koska kauppa oli täynä.
Onneksi tiet ovat nyt sulat, eikä enää tarvitse liukastella. Huomenna on suunnitelmissa torttujen paistoa ja aion myös lähteä uimaan. Projekti kinkun-ja kalkkunansulatus voi alkaa! Tänään nautin vielä hyvällä omallatunnolla suklaakakusta ja juustotarjottimen antimista.

4 kommenttia:

 1. Mina kanssa en tykkaa monta paivaa kestavista juhlapyhista.Kaksi paivaa menee,mutta kolmas on jo tervanjuontia.Me ei miehen kanssa olla muutenkaan mitaan juhlaihmisia.
  Kiva,etta teilla oli kaupat auki,niin siita sai sadepaivan ohjelmaa.

  VastaaPoista
 2. Sateenkaari: Alkoi jo tuntumaan, että seinät kaatuvat päälle. Meillä ei ole lähistöllä ketään sukulaisiakaan, joten ei voi mennä edes kyläilemään. Emme muutenkaan ole paljon mieheni perheen kanssa tekemisissä.Joskus on vain annettava periksi ja myönnettävä, että toisia ei meidän elo/olo vaan kiinnosta. Harmi! Täällä perheet ovat jouluna omissa oloissaan niin kuin Suomessakin.

  VastaaPoista
 3. Katoinkin täällä uutisista,kun näytettiin Lontoossa ihmisiä Boxing Day alennusmyynneissä.KIva kun löysit jotain kivaa sieltä!

  VastaaPoista
 4. Yaelian: Täällä suurin osa kaupoista oli tapaninpäivänä kiinni. Nyt on alennus myynnit alkaneet vähän joka paikassa. Aion olla järkevä ostaja, enkä osta mitään turhaa!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!