lauantai 5. joulukuuta 2009

Maahockeytä vesisateessa

Tämän päivän postaus piti oleman hyvin asiapitoinen ja käsitellä Irlannin historiaa. "Juttu" oli jo lähes valmis, mutta torstai-illan firman joulujuhla ja koulun eiliset myyjäiset sotkivat suunnitelmani. Tänään sitten meillä on pelattu maahockeytä ihan urakalla. Isoveli lähti joukkueineen kohti Dublinia jo aikaisin aamulla. Toivottavasti pitkä matka palkiitiin voitolla. Olisihan tuo voinut vanhalle äidilleen edes tekstarin laittaa... Pikkuveli puolestaan pelasi kaatosateessa toista alakoulua vastaan täällä kotona, ja raukat hävisivät. Tyttöjen vika, sillä heidän joukkuessaan oli vain kolme poikaa ja loput tyttöjä. Vastapuoli oli poikajoukkue. Eivät olleet muuten järjestäjälle tästä sanoneet! Nyt olenkin sitten saanut kuulla (jälleen kerran) miten surkeita pelaajia tytöt ovat. No, ei poika ihan väärässä ollut, mutta tämän tiedon pidän ihan itselläni. Poika teki muuten joukkueensa aikokaisen maali, mutta se ei riittänyt voittoon. Maahockey harjoituksia on tässä talossa neljät viikossa. Mukavan nopeatempoinen peli, jossa kunto kasvaa. Minä puolestani lähden illalla suomalaisen ystäväni luokse pikkujoulun viettoon. Ainakin joulutorttuja, pipareita ja piristävää seuraa luvassa. Entisiä työkavereita on aina mukava nähdä. Miehiä ei paikalle sallita, ja suomea pitää ostata, että kutsun saa! Otan tuolta kätköistäni pari levyä suklaata viemisiksi. Mukavaa lauantaita teille kaikille täältä vesisateen keskeltä! Maahockeyta pelataan käyrällä mailalla. Hammas- ja säärisuojat ovat must!

3 kommenttia:

 1. Kivaa Pikkujouluiltaa nain hiukkasen myöhassa.
  Aloin muistelemaan,etta minkalainen peli tuo maahockey on,ja jonkinlainen kasitys siita luultavasti mielessa on.
  Sita se urheilu on.Aina ei voi voittaa.Tarkeaa onkin osallistuminen.

  VastaaPoista
 2. Maahockey onkin mulle ihan tuntematon laji. Rugbyyn tutustuin Belgiassa kun ystäväni irlantilainen mies piti mulle "seuraa" yhden matsin verran kun ystäväni nukutti lapsia. Sain täydellisen oppitunnin.
  Mukavaa Suomen itsenäisyyspäivää!
  Heljä

  VastaaPoista
 3. Sateenkaari: Oikeassa olet: aina ei voi voittaa. Pikkujoulussa oli oikein kivaa. Juttelimme niitä näitä ja emäntä oli nähnyt vaivaa ja pistänyt pöydän koreaksi. Taustalla soivat joululaulut.

  Heljä: Uskallan veikata, että hockey tulee sinullekkin tutuksi. Jos Miriam vaan on yhtään kiinostunut, niin pistä ihmeessä hockey-kerhoon. Siinä saa kivasti liikuntaa ja uusia kavereita.
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekkin. On ollut niin kiire viikonloppu, että onneksi huomenna pääsen töihin lepäämään!!!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!