keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Liukasta Joulua!

Tällä viikolla pakkasherra on liikkunut täällä Irlannissakin. Vihreästä ruohikosta on tullut yön tunteina valkoinen, ja autokin on saanut jääkuorutuksen. Ihanan jouluisia maisemia! Valitettavasti ihanuus lopuukin sitten siihen, kun astut jääkylmään autoon. Jäisillä teillä on aivan hirveää ajaa kesärenkailla! Olo on kuin pulkkamäessä. Onneksi mies pääsi turvallisesti kotiin, eikä huomenna tarvitse kenenkään lähteä liukastelemaan autolla. Ostokset tein tänään, kun päivällä tiet sulivat. Jääkaapissa kinkku ja kalkuna odottavat paistamista. Huomenna täällä on vielä lähes tavallinen arkipäivä. Minä lopetin kylläkin työt jo eilen ja palaan toimistoon vasta 4 tammikuuta. Jouluateriat syömme joulupäivänä ja tapaninpäivänä. Antaa pakkasen paukkua (täällä päästään sellaisiin huippulukemiin kuin -5 c)! Takassa palaa tuli, ja lähden tästä etsimään yläkerrasta villasukkia. Tätä taloa ei todellakaan ole tehty pakkasia varten. Löysin tämän upea rusetin kahden euron kaupasta.

Taitaa olla ruotsalainen koriste Kortteja on tullut taas paljon

Valotalulle löytyi hyvä paikka

4 kommenttia:

 1. Tunnelmallista, monta korttia teillä,
  mukavat joulun päivät teille.

  VastaaPoista
 2. İhanaa tunnelmaa.Tuo valotaulu on kaunis.
  Olettepa saaneet valtavasti kortteja.

  VastaaPoista
 3. Siinä vasta puolet korteista! Hyvää Joulua teille!

  VastaaPoista
 4. Saittepas paljon kortteja! Minä sain peräti yhden (sisareltani). Ystävien kesken ei olla koskaan kortteja läheteltykään, mutta nyt ei enää sukukaan viitsi lähettää kortteja. Mitä sitä turhaan haaskaamaan aikaa minuun, kun olen niin pitkällä. Osaa tuskin näen edes enää koskaan, joten miksi turhaan pitää yhteyttä.

  Sori, olen ehkä vähän... Hmm, oudossa mielentilassa. Oikeastaan tiesin, että näin käy, mutta sen tajuaminen tekee vähän kipeää.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!