keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Joulukorteista

Käsi ylös, joka ihan oikeasti tykkää joulukorttien kirjoittamisesta.
Aloitin urakan eilen, ja tänään sain kaikki ulkomaille, lähinnä Suomeen, lähtevät kortit kirjoitettua. Mietin taas kerran, että pitääkö ihan kaikille lähttää joulukortti. Tulin siihen tulokseen, että ei tarvitse. Aion myös pistää muutaman e-kortin, sillä en jokunen osoite on päässyt hukkumaan. Vai pitäisköhän sitä siirtyä täysin e-kortteihin, ja unohtaa postin pitkät jonot? Toisaalta kyllä kortti on aina kortti, joten taidan jatkaa perinnettä ja vääntää Hyvät Joulut edellenkin ihan oikeaan joulukorttiin.
Ne ajat ovat ohi, jolloin mukana lähti kuva ensin yhdestä ja sitten myöhemmin kahdesta tontusta. Eipä taitaisi meidän murkku suostua poseeraamaan enää tonttulakki päässä.
Ensimmäinen joulukortti meille tulee aina ystäväperheeltä Suomesta. Tänä vuonna kortissa oli kaunis runo:
Mitä toivon lahjaksi? Maiseman lumisen taulun Mitä toivon lahjaksi? Kauneimman joululaulun. Mitä toivon lahjaksi? Ystävyyden taikaa. Mitä annat lahjaksi? Ystävälle aikaa.

11 kommenttia:

 1. Joulukorttien lähettäminen on kyllä aika aikaavievää hommaa loppujen lopuksi.Olipa
  nätti runo kortissasi:-)

  VastaaPoista
 2. Mina en oikeastaan tykkaa.Ja kaikki viela tekematta/ ostamatta:(

  VastaaPoista
 3. Yealian: Jos joulukortteja lähetät niin siinä kiva runo korttiin.

  Ebrufin: Tuloo kiirus, jos et nyt heti lähre ostamaan kortteja!

  VastaaPoista
 4. Mä haluaisin lähettää, ainakin mummulleni ja sellaisille jotka tiedän oikeasti arvostavan ja ilahtuvan. ...mutta patalaiska! En halua nimittäin lähettää mitään kaupasta ostettua valmista vaan haluaisin tehdä itse....

  Mä lähetän jouluisin usen pitkän sähköisen kirjeen kaikille tutuille ja sukulaisille, missä kerron vuoden kuulumiset kerralla ;) Eli on sentään jonkinlainen joulutervehdys-perinne mullakin :)

  Tosi nätti runo tuossa saamassanne kortissa!

  VastaaPoista
 5. MaaMaa: Heljältä saat varmasti kivoja korttimalleja. Eikä muuta kuin askartelemaan!

  VastaaPoista
 6. Peruutin taman vuoden joulukortin lahetykset kokonaan- en viitsi enka jaksa;)

  VastaaPoista
 7. kaunis runo sinun kortissasi! Saako sitä lainata, jos laitan sen joihinkin omiin joulukortteihini (mikäli siis saan ne joskus kirjoitettua - kortit on sentään jo ostettu) :D

  Minä siis oikeasti tykkään kirjoittaa kortteja, mutta silti skippaan yleensä joka toisen joulun, koska en vain saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 8. Ebrufin: Sähköiset kortit vielä ehtii!!

  Elegia: Lainaa vaan ihan vapaasti. Eikös muuten siellä ole upeat korttivalikoimat?

  VastaaPoista
 9. Vihreätniityt: On todella mahtavat korttivalikoimat - se onkin varmaan se syy, miksi on jo kortit hankittuna :D

  VastaaPoista
 10. Multa làhtee kortiksi kaksi pientà tonttua, eh :-s On se kiva suunnitella joulukortteja...itsetehtyjà sellaisia...osoitteiden kirjoittaminen ei ole niin mukavaa.
  Tààllà Italiassa ei olla onnistuttu markkinoimaan joulukortteja oikein. Niità ei oikeastaan làhetellà. Ehkà niiden markkinointi on jàtetty tahallaan hieman vàhàisemmàlle, kun postit ovat tàynnà ilman jouluakin!

  VastaaPoista
 11. -s-: Tervetuloa seuraamaan. Täällä kortit ovat myynnissä jo lokakuussa. Löin juuri korttikasan miehelleni ja sanoin, että hän saa kirjoittaa kortit perheelleen. Ei oikein innostunut. Minä merkitkin ostin valmiiksi!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!