torstai 31. joulukuuta 2009

Ensi vuonna

1. Kirjoitan muutakin kuin postauksia. 2. Käyn (kävely)lenkillä viisi kertaa viikossa. 3. Yritän (siis yritän) suhtutua positiivisemmin tulevaisuuteen. Kyllä lamakin joskus loppuu. 4. Aloitan espanjan opiskelut uudestaan. 5. Annan meidän murkun kommentit mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos (Helpommin sanottu kuin tehty). 6. Pysyn erossa ihmisistä, joiden seura ärsyttää minua. (Heti tuli pari tapausta mieleen) 7. Juttelen meidän kissalle joka päivä ainakin 10 min. 8. Luen enemmän kirjoja. 9. Sivistän itseäni (luen lehtiä, kuuntelen uutiset ja katson ajankohtaisohjelmia) 10. Maalaan koko talon sisältä uudestaan. (Tuon kun näkis!!) 11. Kutsun meille enemmän vieraita kylään. 12. Paneudun englannin kielioppiin. Aina välillä pitää tietyt asiat kerrata. 13. En haaveile ulkomaanmatkoista. Olen onnellinen, kun pääsen edes Suomeen. 14. Opettelen parkkeeraamaan auton "taskuun". Niin, että se onnistuu ensimmäisellä kerralla enkä tuki liikennettä tunniksi! 15. Teen hartia ja selkäliikeet joka päivä heti herättyäni. 16. Sanon eräällä henkilölle tällä asuntoalueella suorat sanat, jos hän vielä kerran valittaa lasten leikkimisestä. 17. Minulla on oikeus katsoa telkkarista muutakin kuin urheilua. 18. Lopetan kynsien pureskelun. 19. Ostan uudet silmälasit. 20. Pidän yhteyttä minulle tärkeisiin ihmiseen. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE! Näin talvisia maisemia Irlannissa joulukuussa 2009.

9 kommenttia:

 1. Ystavani,paljon ihania paivia,terveytta ja onnellisia hetkia tulevaan vuoteen.
  Erittainn hyvat lupaukset.Jospa vaikka toteutuisikin.
  Mina muuten kanssa pureskelen kynsiani.Olen purrut koko ikani,enka paase siita paheesta eroon.
  Monta muutakin kohtaa tunnistin tuossa listassa itsestani.

  VastaaPoista
 2. hienot lupaukset ! itsekin jos vain saisi aikaiseksi, ei vaan viitsi kun tietää että ne pitävät ehkä just sen tammikuun :)

  hauskaa vuotta 2010, toivottavasti saat kaikki lupaukset pidettyä ! :)

  terveisin yx lukija.

  VastaaPoista
 3. Sateenkaari: Nämä lupaukset luulisin pystyväni pitämään. Kynsienpureskelun lopettaminen ja maalaaminen arveluttavat eniten. Katsotaan miten käy!

  Sari: Turha on luvata punttisalilla käyntiä tai 10 kg laidutusta, kun tietää että ei siitä mitään tule. Hyvää Uutta Vuotta sinulle täältä kylmästä Irlannista.

  VastaaPoista
 4. Hyvaa uutta vuotta Irlantiin! Lupaukset kuulostavat hyvilta, muista kuitenkin soveltaa kohtaa 3 lupaukseen numero 10 ;))

  VastaaPoista
 5. Onnellista ja toteutuvien toiveiden täyttämää vuotta 2010! Olen iloinen, että löysin blogisi ja blogiystävyydestämme!

  Yhä aina vaan lumettomasta Droghedasta
  Heljä

  VastaaPoista
 6. Hyvaa Uutta Vuotta 2010! Terveytta, rakkautta ja rauhaa:)

  VastaaPoista
 7. Karoliina: Onhan tässä 12 kuukautta aikaa toteuttaa urakka. Jos vaikka kuukausi ja huone!

  Heljä: Hienoa, kun ymmärrät aina puolesta sanasta tätä Irlannin meininkiä. Ei toivota lunta ei. Kylmän yön jälkeen autonlasit hiljalleen sulavat. Tekee mieli happihyppelylle tai siis kävelylle!

  Ebrufin: Sitä samaa sinulle ja uusille perheenjäsenille!

  VastaaPoista
 8. Hyvaa Uutta Vuotta ja onnea lupauksille! Mina en uskaltaisi noin paljoa luvata. Oikeastaan en luvannut mitaan.

  VastaaPoista
 9. Anu: Yllätin itseni jo pureskelemassa kynsiäni. Hyi minua!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!