sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Terveisiä Suomesta!

Enpä ole koskaan aikaisemmin käynyt yhtä pikaisella vierailulla Suomessa. Lähdin täältä perjantai aamuna, ja lauantaina olin takaisin kotona jo 20.00. Vaikka vähän väsyttävä tuo matka olikin, tulos oli mitä parhain. Äitini tuli mukanani tänne ja viettää joulun kanssamme. Ruokakaupasta ehdin hakea ruisleipää, suklaata yms. välttämätöntä. Perjantai-ilta kului sitten mukavissa merkeissä sukulaisten kanssa. Söimme hyvin, juttelimme niitä näitä ja samalla juhlimme äitini syntymäpäivää. Yö serkun luona, ja seuraavana aamuna lennot takaisin Irlantiin. Voi kun pian saisimme edes yhden suoran lennon täältä Suomeen. Täällä kertaa vaihdoin konetta Lontoon Heatrowissa. Sain mukaani Suomesta aivan ihanan maton ja valoryijyn. Kuvaan ne tässä viikolla, ja esittelen teillekkin. Suvusta löytyy kerrassaan taitava kutoja, jonka upeta ryijyjä ja mattoja olen saanut usein lahjaksi. Maanataina etsimme sitten sopivan paikan valoryyjylle olohuoneesta. Vasara ja naulat ovat jo valmiina! Matto päätyy luultavasti uuden vierashuoneen lattialle. Hattaraa vai pumpulia?
Englannin rannikkoa ilmasta
Kiersimme ympyrää Lontoon yläpuolella 30 min. Yllätyn aina uudestaan, kuinka suuri kaupunki se onkaan.

8 kommenttia:

 1. Vau,olipa lyhyt Suomen reissu tosiaankin! Miten monta tuntia meni matkoihin! Kiva kun äitisi tuli luoksenne seuraksi:-)

  VastaaPoista
 2. Teilta on hyva tehda noita pikamatkoja Suomeen.mutta taalta pitaa kylla menna pitemmaksi aikaa.Taitaa saada valilla lentoja aika halvallakin.Taaltakin on moneen euroopan maahan tosi halpoja lentoja,mutta ei Suomeen.
  Ryijyn ja maton kuvia mielenkiinnolla odottelen.
  İhanaa,kun sait aitisi viettamaan joulua kanssanne.

  VastaaPoista
 3. Yealian: Lento lähti täältä Lontooseen 7.30. Lontoossa koneenvaihto. Olin perillä 16.20. Kelloa siirrettiin 2 h eteenpäin. Siksi tuntui, että meni "koko päivä".
  Paluu 12.05 Helsingissä ja täällä olin vasta 19.40. Hirveän pitkä odotus Heathrowssa.
  Mutta..kaiken vaivan arvoinen reissu. Olisin ollut yhden ylimääräisen yön, mutta silloin olisivat lennot maksaneet 200 Euroa enemmän!

  Sateenkaari: Ennen pääsi Dublinista halvalla Ryanairilla Tampereelle. Nyt se reitti on lopetettu, joten Suomen matkat eivät ole enää halpoja. Harmittaa!
  Minusta tuntui, että joulu alkoi meillä jo eilen! Iritän huomenna kuvata ryijyn ja maton. Raahasin maton tänne mustassa jätesäkissä, kun ei olisi mahtunut mihinkään laukkuun.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti sateet ja tulvat ovat menneet menojaan ja saatte viettää mukavaa joulun odotusta ja joulua äitisi kanssa.

  VastaaPoista
 5. Simpukka: Sateet ovat tältä erää ohi ja vettäkin taitta tulla jo lähes joka talouteen.
  Tänään oli auton ikkunat jäässä!

  VastaaPoista
 6. Hahha, "ruisleipää, suklaata yms. välttämätöntä".

  VastaaPoista
 7. Hannele: Noilla pärjää taas pitkään!

  VastaaPoista
 8. No se oli kyllä nopea reissu! :D

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!