torstai 12. marraskuuta 2009

Suklaalähetys

On se hyvä, kun on näitä suhteita, toteaa eräs joka sai juuri seitsemän Fazerin suklaalevyä toimitettuna kotiovelle. Olen aina sanonut, että täällä piirit ovat pienen. Kerrankin siitä oli jotain hyötyä! Näin se meni tällä kertaa lyhykäisyydessään: Nuoremman pojan entinen jalkapallovalmentaja oli työmatkalla Imatralla. Miten minä valmentajan "näin hyvin" tunnen? Eipäs nyt epäillä mitään... Hänen siskonsa asuu meidän kadulla, joka mies puolestaan puolestaan oli samassa työpaikassa kuin minä vuosia sitten. Lähes puoli vuotta työpaikan parkkipaikalla pähkäilin, että miten tuo mies on niin tutun näköinen, kunnes kerran tulimme autoilla vastaan tässä meidän kohdalla ja kumpikin oli sen näköinen, että suuri mysteeri on ratkaistu. Hän oli miettinyt ihan samaa minusta. Sitten selvisi, että vaimon veli oli pojan valmentaja.... ja näin minä sain seitsemän suklaalevyä. En kyllä pyytänyt kuin yhden levyn, mutta kun hän ei kuulemma tiennyt mistä tykkään niin toi joka "sorttia" yhden. Nyt sitten varmaan luulette, että täällä avokätisesti jakelen kaikille (ei kissalle) suklaata. Ei, tunnustan olen itsekäs ja kiero, siis kun Fazerin suklaasta on kysymys. Kaikessa hiljaisuudessa piilotin levyt liinavaatekaappiin punaisten Marimekon pussilakanoiden alle, ja edes omatuntoni ei kolkutellut. Tai vähän yritti, mutta hiljensin sen muistuttamalla että piilottihan poikakin Halloween karamellinsä isänsä farkkukasan alle. On muuten taitanut unohtaa koko karkkikassin. Hyvä, kun yhden tikkarin siitä kasasta sain. Eli on niitä karkkikätköjä tässä talossa muillakin, eikä vain minulla. No, illalla saatan antaa pari palaa pojille, jos ovat oikein kiltisti!!!....Tai..no jaa...vaikea päätös.... Kamera on miehellä lainassa, joten en saa tähän kätköäni ikuistettua!

5 kommenttia:

 1. Ainoat Suomi-herkut mitä en joudu jakamaan ovat suklaa ja salmiakki! Ostin muuten TK-Maxxista Fazerin likööri ja lime-vodka konvehteja. Ne maistuvat miehellekin.
  Täällä sataa ja mun pitäisi lähteä kaupunkiin asioille, blääh.

  Mukavaa torstaita
  Heljä

  VastaaPoista
 2. Mina pidan Fazerin uusista suklaista,mutta en esim tavallisesta maitosuklaasta.
  Taalla Turkissa löytyy ihania tummia suklaita,jotka ovat minun makuuni.
  Mutta suklaata syön aika harvoin.Ei siis ole mikaan intohimo.
  Sinulla on nyt ihania suklaahetkia "salassa".Maistuukin varmaan paremmalta niin.
  Tarkista valilla katkösi,ettei sita ole joku hoksinut.Teilla kun nayttaa olevan muitakin alan "ammatilaisia".
  Sinne "niiiin". suklaista torstaita.

  VastaaPoista
 3. Heljä Ei taida olla sateenvarjosta apua! Tk-maxissä tulee käytyä liian harvoin. Jokos olet Ikean katsastanut?
  Sateenkaari Tarkastan kätkön monta kertaa päivässä. Yritän olla syömättä...kuntoilu on jäänyt vähiin ja sen kyllä tuntee ja näkee.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tutulta. Lapset tietävät yleensä vain muutaman prosentin siitä herkkumäärästä mitä suomesta saamme :D Piilotan vaatekaappiin :))
  *piparisuklaata odotellessa*

  VastaaPoista
 5. Mizyena Onneksi vain minä syön salmiakkia. Entäs teillä maistuuko?

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!