perjantai 10. tammikuuta 2020

Suunnitelma B ja C

Miten tässä taas pääsi käymään näin, että blogin päivittäminen on jäänyt? En ainakaan voi syyttää kiireitäni! Sitä kun on vuosikaudet juossut kello kädessä paikasta toiseen, on tämä kotona olo vaatinut vähän opettelua. Aika ei ole tullut pitkäsi, mutta täytyy sanoa, että olen tehokkaimmillani, kun minulla on kiire! 

No, aloitetaan kerrassaan surkeasta joulusta, joka ei mennyt suunnitelmien mukaan. Olin nimittäin flunssassa. Kuumeella ja kaikilla mausteilla varustettuna. Täydellinen ajoitus, vai mitä? No, elämä voitti, mutta köhä jäi... Juuri köhin puhelimessa "siskoni" kanssa. Toinen köhi Kajaanissa ja minä täällä. Kajaanissa oli kyllä sitkeämpi köhä, joten jäin tässä kisassa toiseksi!!! 

Minullahan oli suunnitelma B, kun se kurssi jäi ikävästi kesken, eikä minua enää huolittu jatkamaan, kun palasin Suomesta. Suunnitelma B kariutui kutenkin eilen, kun sain sähköpostia, jossa minulle kerrottiin, että kurssi alkaakin vasta maaliskuussa, eikä tammikuun lopussa. Eli se siitä. Tällä hetkellä yritän kehitellä suunnitelmaa C, joka näyttäisi siltä, että yritän kolmannen kerran aloittaa sen pahuksen kurssin loppuvuodesta. Eikö voikkin mennä vaikeaksi?

Nyt sitten pitää keksiä seuraavaksi pariksi kuukaudeksi ohjelmaa, sillä eihän sitä voi vain peukaloitaan pyöritellä. Ensi viikolla menne Suomeen hoitamaan asioita ja kun sieltä tulen, onkin kalenteri sitten ihan tyhjä! Mies lähtee Hollantiin työkeikalle lyhyeksi aikaa, joten lyöttäydyn mukaan vähäksi aikaa. Siellä varmasti riittää minulle päivisin näkemistä ja tekemistä, kun välimatkakin ovat lyhyet ja julkinen liikenne toimii hyvin. Sitten aion etsiä myös jotain väliaikaista työtä. Eli eiköhän se kalenteri siitä ala taas täyttymään. 

Mitäs muuta? Kissa voi hyvin, samoin pojat. Juniori on edelleen joululomalla. Rankkaa tuo opiskelijaelämä... Ja pojista vanhempi aloitti uuden työn ja viihtyy hyvin. Tämä hiljaiselo on tehnyt minulle hyvää. Elämässä on tapahtunut niin paljon asioita, että on tehnyt hyvää sulatella niitä ihan rauhassa. Että tämmöistä täällä.

Niin ja kävin ostamassa uuden lämpimän puseron alennusmyynnistä, ihan vain Suomen talvea silmällä pitäen... Ei mitään paukkupakkasia ensi viikoksi Pohjanmaalle, please.

10 kommenttia:

 1. Harmi sen kurssin kanssa. Minne päin Hollantia tulet? Saksa ei ole kovin kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Katselin juuri karttaa ja lähellä Saksan rajaa se paikka on. Saatanpa tulla sua moikkaamaan, jos sopii. Laitan sulle viestiä, kun palaan Suomesta.

   Poista
 2. Kyllä sitä aina tekemistä keksii. Kiva kun pääset Hollannissakin piipahtamaan. Toivottavasti nyt saat sen kurssin käytyä, kun sitä kesken jäämistä niin paljon harmittelit.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Saara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin keksii ja aina on komeroita ja laatikoita, joita voi raivata. Sääli kun vielä ei voi tehdä juurikaan mitään ulkona. Siellä sitä savotaa riittäisi! Olin tehnyt suunnitelmat sen kurssin ympärille, mutta minkäs teet. No, asioilla on tapana järjestyä, eikö niin?

   Poista
 3. Harmi mikä epäonni kurssin kanssa, mutta toivottavasti suunnitelma C on sitten se joka toimii. Minäkin olin flunssassa samoihin aikoihin; vieläkin köhin vaikka flunssa alkoi jo kuukausi sitten. Hyvää Suomen ja HOllannin matkaa Saara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt toivotaan, että suunnitelma C toteutuu! Taitaa olla maailman laajuinen tämä flunssa. Veti todella huonoon kuntoon. Ja sitten tämä köhä, joka vaan jatkuu ja jatkuu. Hollantiin menne helmikuussa. Sitä matkaa kovasti odotan.

   Poista
 4. Köhässä toinen sija ei ole niinkään paha.
  Toivottavasti olet jo tervehtynyt yskästäkin.
  Nyt ei ollut vielä kurssin aika, jospa myöhemmin olisi.
  Mukavia matkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä kisassa jään mielelläni toiseksi. Kajaani veti voiton. Vielä köhä vaivaa, mutta eiköhän siitä ennen kesää eroon pääse!!! Kovalle ottaa tämän kurssin kanssa, mutta eiköhän senkin aika vielä joskus koita.

   Poista
 5. Kurjia juttuja, mutta toivottavasti tämä vuosi sisältää parempaa onnea asioiden kanssa. Toivottavasti köhä on jo helpottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteenpäin mennään. Toivon, että 2020 on hyvä vuosi ja tuo mukanaan mukavia asioita ja uusia haasteita. Eiköhän tämä köhäkin joskus helpota. Toivottavasti ei tartu näin netin välityksellä!!!!Enpä ole vuosiin virunut sängynpohjalla flunssan takia ja vielä jouluna. Hyvää uutta vuotta sinne ja uusia askarteluvinkkejä otetaan aina ilolla vastaan. Näitkö mun kuuset?

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!