sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Täällä taas


Blogitauko venyi ja venyi. Ja mitä pidempi aika edellisestä postauksesta oli, sitä korkeammalle rima nousi. Olin jo lyömässä hanskat tiskiin. Tämä oli nyt tässä, mutta sitten joku sisälläni sanoi, että eikä ollut. Ethän sinä nyt voi lopettaa, kun kerrankin elämässäsi tapahtuu. Arki on tänään ihan toisenlaista, kuin muutama kuukausi sitten. Ja niin minä otin härkää sarvista kiinni ja aloin kirjottamaan tätä postausta. 

Olen nykyisin koululainen. Opiskelija ei kuulosta ollenkaan hyvältä korvaani. Kyseessä kun on ainoastaan neljän kuukauden mittainen kurssi. Meille kylläkin sanottiin heti aluksi, että luvassa on verta, hikeä ja kyyneleitä. Paljon esitelmiä, kirjoittamista, tiedon etsimistä ja prosessoimista, sekä järkyttävä määrä uuden opettelua. Irlannin virallisen matkaoppaan nimike ei irtoa ihan helposti. Ensimmäinen viikko on takana, ja aamulla taas aikaisin ylös, ulos ja koulunpenkille. Viikko vei mehut. Vanhan koiran on oppittava uusia temppuja, mutta eiköhän tämä tästä. Ainakin intoa on vaikka muille jakaa, ja vahva tunne siitä, että olen tullut ”kotiin”.Kello on jo paljon, mutta lupaa palata tänne blogiin pian. Rima on ylitetty. Tämäkin tuntuu taas mukavalta, blogin päivittäminen siis. Toinen kotiinpaluuta muistuttava tunne tällä viikolla. Olkaa siis kuulolla!


Kuvien keltaiset ovat löytyvät Kilkennystä.

24 kommenttia:

 1. Kiva että olet palannut aalloille! Onnea opiskeluusi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva olla täällä taas. Täytyy tässä alkaa tekemään läksyjä!!!

   Poista
 2. Jeij! Onneksi et lopettanut, pidän blogistasi paljon. Onnea ja iloa koulutaipaleelle!
  -anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Blogi jatkuu niin kauan kuin sen kirjoittamisesta nautin. Tuossa odottaa "läksyt" pöydällä. Taitaa mennä tunti jos toinenkin vielä tänä iltana.

   Poista
 3. Oi, miten ihania uutisia! Jään mielenkiinnolla seuraamaan, miten opinnot etenevät. Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Pitää tottua tähän koulussa istumiseen!!

   Poista
 4. Hei, kiva kun tulit kertomaan uutisia. Kuulostaa sekä työteliäältä että mielenkiintoiselta. Olisi kiva kuulla enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kerron teille vielä kyllästymiseen asti kurssistani. Toinen viikko menossa ja hengissä ollaan.

   Poista
 5. Tsemppiä opiskeluun, ja varmaankin mielenkiintoista sitten toimia oppaana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen jo joitakin ryhmiä vetänyt oman työni ohessa. Kovasti tykkäsin.

   Poista
 6. Opiskelu on rankkaa puuhaa. Muistan kun kolmekymppisenä opiskelin itselleni uuden ammatin, niin opettaja, joka oli samoja ikiä minun kanssa sanoi, että meillä tuo kovalevy pitää resetoida, että sinne mahtuu lisää tietoa :)
  Tsemppiä opiskeluun ja kiva, että tulit tännekin kirjoittelemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Eiköhän tähän totu, mutta kyllä se paikalla istuminen tunkkaisessa luokassa ottaa välillä koville. On muuten ollut kiva tutustua uusiin ihmisiin ja joka päivä opin todella paljon uusia asioita. Eiköhän tämä tästä.

   Poista
 7. Nonniiin, jo tätä paluuta on odotettukin :D. Mukava kun tulit takaisin. Ihanalta kuulostaa uusi elämäsi opiskelijana. Onnittelut elämänsisällön uusimisesta ja uuteen heittäytymisestä! Matkaopashomma kuulostaa jännittävältä. Kunhan perustat oman yrityksen - majoituksineen - tulen heti asiakkaaksi. Huonolla kielitaidolla olisi mukava tulla suomenkieliseen palveluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan! Eiköhän sitä keväällä olla jo tienpäällä ja täysi höyry päällä. Kannattaa tulla kiertomatkalle, jossa on majoitukset ja opastukset, niin sitten pärjää hienosti vähemmälläkin kielitaidolla.

   Poista
 8. Tervetuloa takaisin tauolta ja
  Onnea opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tänne olikin jo vähän ikävä. Oppia ikä kaikki, eikös sitä niin sanota.

   Poista
 9. Onnea ja opiskeluintoa! Meillä ainakin "vanhemmat" opiskelijat valmistuvat nopeammin ja usein paremmin arvosanoin kuin suoraan lukiosta tulleet ja nuoremmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskeluintoa on, mutta aivot vaan ruosteessa. Paljon pitää tehdä töitä kotona ja ottaa selvää asioista. Onneksi on netti, eikä joudu tietosanakirjoja pläräämään, kuin silloin ennen...

   Poista
 10. Tervetuloa ja Onnittelut!

  VastaaPoista
 11. Hei, olipas kiva uutinen! Ja nostan sulle hattua; olet valmis oppimaan uutta. Se palkitsee varmasti moninkertaisesti muutaman tuskanhien pisaran. Kuulolla ollaan täälläkin :)

  VastaaPoista
 12. Tämä on näitä nyt tai ei koskaan päätöksiä. Pitkäaikainen haave, joka vihdoin toteutui. Ei ne meitä helpolla päästä. Se olen huomannut!

  VastaaPoista
 13. Vau Saara, kiitos ja tervetuloa ilahduttamaan meitä innokkaita seuraajiasi. Sisua ja sitkeyttä päiviisi ja innolla odotan taas juttujasi,jotka vievät omien matkojen muistoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos. Taitaa olla aika koulupanotteisia nämä seuraavien kuukausien postaukset!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!