tiistai 16. heinäkuuta 2019

Viikonloppulenksuilla

Piti lähteä käymään Dublinissa lauantaina, mutta onneksi tulin järkiini, kun katsoin sääennustetta. Kuusi tuntia autossa, kun ulkona on aivan mahtava ilma. No thänks. Ajatelkaa, olisi jäänyt puistojooga ja sitä seurannut lenkki näissä maisemissa tekemättä. Tästä ei lenkkimaisemat paljoa parane, vai mitä?

Aamulla oli joogatunti lähipuistossa. Kyllä se vaan tuntuu ihan erillaiselta joogata ulkona kuin hikisessä studiossa. Ohjaajaltakin meni välillä konseptit sekaisin, kun hän pyysi meitä katsomaan katton (ei kun taivaalle) tai lattiaan (siis maahan)!

Sitten päälle vielä pitkä lenkki Crosshavenissa. Otettiin kuvia ja istuttiin välillä limsalle, ja sitten vielä syötiin isot pehmikset. Kuka viitsii kaloreita laskea tämmöisinä upeina kesäpäivinä? En minä aikanaan. Lasketaan niitä sitten syksyllä, kun on kylmä ja sataa vettä! 

Askelmittari vaan lauloi, kun me rouvat kävelimme ja paransimme siinä samalla vähän maailmaakin. Sunnuntaina otimme uusiksi, mutta eri maisemissa. Taas sitä huokaili mielessään, että kyllä tämä vaan on kaunis maa asua! Tällaisten superpäivien jälkeen sitä kummasti näkee asiat selvemmin ja tuntee, että tällä latauskella jaksaa taas arkeakin paremmin. 


            Lauantain lenkkimaisemat Crosshavenissa.
Kaloreita tulee ja menee!!!

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Onpa hienot lenkkimaisemat.
  Näyttäisi, että teit oikean valinnan :)
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi tuntia autossa on kauniina kesäpäivänä liikaa!

   Poista
 2. Aivan upeat lenkkimaisemat. Ei sitä autossa jaksa istua lämpiminä kesäpäivinä :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Saara <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja upeat lenkkimaisemat! <3

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!