torstai 13. kesäkuuta 2019

Minkälainen sisustaja olet?

"Oinas tunnetaan tähtimerkistön tulisieluna, uudistajana ja kokeilijana. Hän on sisustajanakin rempseä, oman tiensä kulkija, joka ei piittaa muiden mielipiteistä. Hän kokeilee kotona rohkeasti uusia juttuja, mutta mikään trendien noudattaja hän ei ole. Oinaan koti on persoonallinen, hänen itsensä näköinen. Sieltä löytyy usein värejä ja paljon, mutta sävyt on mietitty tarkkaan. Huomiota herättävinä väreinä oinaan kodissa ovat usein punaisen ja oranssin sävyt.
Kodin sisustuksessa oinas arvostaa sen toimivuutta ja rauhallista tunnelmaa, jossa hänen on hyvä olla. Hän rakastaa selkeää järjestystä, jossa saa olla ripaus leikkisyyttä. Muutokset ovat mieluisia; hän vaihtaa kodin järjestystä melko usein. Olipa kyse kodista tai työpaikasta, oinas tympääntyy helposti, jos kaikki asiat pysyvät samoissa uomissaan liian pitkään. 
Erityisesti valaistuksen pitää olla kohdillaan. Mikään ei rasita oinasta enempää kuin liian himmeä valaistus. Oinasta ei siis hurmata kodin tunnelmavaloilla!"

No, voi, voi....Jos tämä Me Naisten sisustushoroskooppi olisi olisi kirjoitettu kolme vuotta sitten, niin silloin se olisi ollut 100% spot on, mutta nyt on maku hieman muuttunut. Värit tulevat nykyisin tauluista ja kukista, muuten mennään aika neutraalilla värityksellä, vähän sellaista skandimeininkiä kai. Kunhan vielä saisi uuden vaalean sohvakaluston, niin sitten... No, se on hankintalistalla, mutta vasta ensi vuonna.

Toisaalta ihan hyvä niin, että joutuu odottamaan, sillä jos aina saisi kaikki haluamansa nyt ja heti, niin sehän olisi tylsää. Ei joutuisi käyttämään pätkääkään mielikuvitusta ja miettimään, että miten tämän vanhan huonekalun kanssa pärjäisi, vaikka siitä ei enää pidäkkään. 

Niitä muutoksia kun voi tehdä niin pienillä (ja edullisilla) hankinnoilla. Sitä voi vaihtaa vaikkapa sohvatyynyjen päälliset tai hankkia muutamalla eurolla kirpparilta uuden maljakon. Kaupan kukkakimpuista tulee näyttävämäpi, kun siihen lisää luonnosta tai puutarhasta poimittuja lisukkeita. Itse siirtelen viherkasveja paikasta toiseen, ja etsin tauluille ja koriste-esineineille uusia paikkoja. Uutta ilmettä huoneisiin saa myös vaihtamalla mattoja huonesta toiseen. Miksi, kysyy joku? No, koska Oinas kyllästyy helposti!

Kertokaapa pitikö teidän horoskooppinne paikkaansa?
8 kommenttia:

 1. Minullahan on tuo sinun horoskooppisi myös. Pitää paikkansa, mutta punaista ja oranssia ei löydy meidän kodista, vaan pehmoisemmilla sävyillä mennään! Monesti meidän kotia on kuvailtu kodikkaaksi, joten siinäkin oli horoskooppi oikeassa. Siirtelen kyllä juttuja kotosalla, mutta olen myös osittain jymähtäjä. Eli jos joku toimii, se saa olla siinä ja pitkään!
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Saara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen saanut sellaisen käsityksen, että teillä on oikein kodikasta. Sinun tuunaukset tekevät siitä sinun näköisesi.

   Poista
 2. Ihanat viherkasvit ja orkidea sinulla.
  Täytyihän sitä kurkata mitä itselle sanottiin:
  "Suurimmaksi osaksi leijonaa voisi kuvailla suoralinjaiseksi sisustajaksi".
  Taitaa pitää paikkansa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvit ovat hengissä, koska unohdan niitä kastella! Kyllä horoskoopit tietävät!!!

   Poista
 3. Kauniit viherkasvit todellakin. Mikähän on tuo ensimmäisen kuvan upeasti kukkiva kasvi?
  Horoskoopin mukaan (härkä) näyttäisi osa pitävän minun kohdallani paikkansa ja osa taas ei ollenkaan. Myönnän olevani sisustusasioissa(kin) vähän hidas, kauniimmin sanottuna harkitsevainen. No, horoskoopin mainitsemaa sängynpäätyä tai paksuja kalliita mattoja ei ole, eikä juuri näyttäviä sisustusesineitäkään. Meillä on huusholli oikeastaan kahden sisustajan yhteinen kompromissi. Ja mielestäni silti tai juuri siksi ihan kiva ja kodikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pioni meidän takapihalta. Kukkivat juuri nyt. Niinhän se on, että kompromisseja pitää tehdä myös sisustamisessa. Kai sinun nyt pitää ostaa uusi matto, kun horoskoopissa niin sanotaan!

   Poista
 4. Tuohon horoskooppiin kannattaa suhtautua leikkimielellä. Varmaan jokainen löytää jotakin itseensä sopivaa joka merkin kohdalta.
  Itse tavoittelen harmoniaa Feng Shuin opeilla. Sen vokabulaari ja vertauskuvat tuntuvat meistä länsimaisista ihmisistä aluksi hiukan vieraalta, mutta se on ainakin hauskaa. Lähes joka ongelmaan sisustuksessa tai vaikka matkalle lähdössa Feng Shui tietää neuvon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai näitä kukaan tosissaan ota! Aika hyvin minun kyllä piti paikkaansa. Feng Shui on minulle ihan vierasta. Pitääpä kysyä Googelilta lisää.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!