tiistai 21. toukokuuta 2019

Ikävän nyt kerron teille...

Meidän Smokey-kissaa kolhaisi auto eilen. Oli kyllä kissan omaa syytä, sillä se lähti juoksemaan luokseni tien toiselle puolelle täysillä, eikä huomannut autoa. Huusin äänen, kun näin rakkaan kissamme paiskautuvan asvalttiin. Sitten se virkosi ja lähti vauhdilla juoksemaan naapureiden etupihojen läpi ja katosi. Huomasin kyllä, että kaikki ei ole kunnossa, mutta en saanut sitä kiinni.

Kissaa etsittiin puskista ja autojen alla, mutta sitä ei vaan löytynyt.Smokey on hyvin tuttu naapurustossa, joten sain apujoukkoja. Onneksi mies tuli ruokatunnilla kotiin ja viimein löysi kissan naapurin auton alta. Siellä se makasi peloissaan ja kipeänä. Minä vein sen sitten eläinlääkäriin, ja pelkäsin pahinta.

Smokey jäi sinne tippaan ja kuvauksiin. Viimein eläinlääkäri soitti ja kertoi, että luita ei ole poikki ja sisuskalutkin edelleen kohdillaan. Kissa tulisi olemaan kipeä ja alavireessä, mutta kyllä toipuisi. Hain kissan kotiin, ja heti se löysi uuden nukkumapaikan suosikkinojatuolin alta. Liikkuminen on kankeaa, eikä tuolille nouseminen oikein onnistu. 

Pidin sille myös tiukan esitelmän aiheesta, että tietä ei saa ylittää ilman, että katsoo ensin tuleeko autoja. Smokey naukaisi, ja toivon mukaan asia meni perille.

Juniorin sylissä on hyvä nukkua.

Muuten viime viikot ovat olleet niin kiireisä, että bloggaamaankaan en ole ehtinyt. Nyt taas elämä on rauhallisempaa, joten tännekkin ehdin useammin. Niin ja se viski, josta lupasin kirjoittaa, se kypsyy hitaasti mutta varmasti tammitynnyrissä... Palataan aiheeseen viikonloppuna.

Täällä on ollut muuten aivan taivaalliset kelit. Toivottavasti myös jatkuvat, sillä meidän piha on aivan järkyttävässä kunnossa ja tarvitsee kipeästi siistimistä.

Mukavaa viikkoa teille kaikille!

 

19 kommenttia:

 1. Voi pikkuista kisumirriä. Lempeä silitys ja varovainen hali täältä teille kummallekin. Toipukaahan molemmat; Smokey kolhuista ja sinä säikäyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smokeytä ei tosiaan voi juuri nyt kovasti halia. Silitellään vaan lempeästi kuten sanoit. Onni onnettomuudessa ja kissalla tosiaan on seitsemän henkeä.

   Poista
 2. Auts! Heti tuli mieleen, miten löytökoiramme menehtyi ihan samassa tilanteessa, näin auton tulevan, tyhmästi huusin koiraa ja se oikaisi suoraan auton nokan eteen. Onneksi Smokeyllä on vielä kahdeksan elämää jäljellä! Paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se olikin yhdensän henkeä. Minä muistin ihan, että seitsemän. Kahdeksan siis jäljellä. Ollaan kisun kanssa juteltu asiasta moneen kertaan. Kovin on hidasliikkeinen, mutta tänä aamuna pääsi portaat ylös. Kohta juoksee taas entiseen malliin. Onko teillä nyt kotieläimiä siellä Suomessa?

   Poista
 3. Säästä sitä aurinkoa vähän syyskuullekin.

  VastaaPoista
 4. Onneksi ei käynyt pahemmin, vaikka pahalta tuokin kuulostaa.
  Pikaista toipumista potilaalle!

  VastaaPoista
 5. Voi Smokey raukkaa, onneksi ei käynyt pahin mahdollinen. Täälläkin kelit on olleet kohdillaan, tänäänkin 26 astetta lämmintä!
  Haleja kisulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siellä oikein kunnon helteet. Täällä ei ole vielä päästy 20 asteeseen.

   Poista
 6. Voi Smokey resskka, onneksi ei käynyt pahemmin, ja pikaista toipumista kisulille:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrotaan. Potilas on nukkunut paljon ja tänä aamuna maistui jo ruokakin.

   Poista
 7. Voi surku surku surku. Eläimet ovat niin viattomia ja alttiita onnettomuuksillekin täällä ihmisten maailmassa. Voi pikku kissa parka. Paljon hoivarapsutuksia ja -silityksiä toipilaalle ja emännälle lämmin lohtuhalaus. Toivottavasti ei jää mitään pysyvää vammaa. Kummallekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos omasta ja kissani puolesta. Olihan se shokki myös emännälle. Kissa on nukkunut paljon, mutta mouruaa jo ihan vanhaan malliin.

   Poista
 8. Onneksi kaikki päättyi hyvin♥. Jospa Smokey ottaisi opikseen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin. Pitää laittaa lappu oveen, että muistaa katsoa oikealle ja vasemmalle!!!

   Poista
 9. Joskus se on opittava asiat kantapään kautta. Kissankin. Vaikka sillä ei edes sellaista taida olla. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siperia opettaa...Kissaakin! Ps. Kiva, että olet taas linjoilla!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!