maanantai 8. lokakuuta 2018

It is syksy!

Silloin kun Irlannissa on kunnon kesä ei siitä haluasi luopua, ei sitten millään. Pelkkä syksyn ajatteleminenkin saa minut vihaiseksi. Onneksi sitä kuitenkin aina ennen pitkää alkaa nauttia tästä värikkäästä vuodenajasta. Siis onhan täällä edelleen yleisäväritys vihreää, mutta oranssin/keltaisen/punaiset lehdet tuovat mukanaan vähän vaihtelua Vihreän Saaren yleiskuvaan.

Ja onhan sekin positiivistä, että syksy ei johda loskaiseen ja pimeään marraskuuhun, kuten Suomessa. Täällä syksy kestää pitkään, ja tänä vuonna se on ollut vielä ihanan aurinkoinenkin ja jopa lämmin. Mikäs tuolla ulkona on lenkkeillä lehtiä potkien. 

Viikonloppuna tuntui kuitenkin illalla jo vähän kylmältä, joten viritimme takkaan tulen. Smokey-kissa kehräsi jaloissa, vauvan pipo eteni vaudilla ja tee höyrysi kupissa. Siis täydellistä hyggeä! Lauantai-iltana en olisi millään viitsinyt lähteä ulos, mutta kun mies oli sopinut tuttavapariskunnan kanssa, niin pakkohan sitä oli lähteä. Ja vaikka irlantilaiseen tyyliin sovittu tapaamisaika olikin vain sellainen "suuntaa antava", tuli illasta loppujen lopuksi ihan kiva. Joskus sitä vaan pitää lähteä, vaikka ei huvittaisikaan. Sillä jos aina sanoo, että en pääse, niin lopulta käy niin, että kukaan ei enää kutsukkaan.

Olimme siis siinä meidän toisessa lähipubissa, joka on kyllä yksi tylsimmistä pubeista (noin niinkuin puitteiden puolesta ja muutenkin), jossa olen koskaan käynyt. Siellä istuu samat ihmiset, samoilla baarijakkaroilla ja juttelevat samoja asioita, vuodesta toiseen.  Mieheni tietää tasan tarkkaan, että inhoan kyseistä paikkaa, mutta kun myöhään oltiin menossa, niin sinne päädyttiin. Lauantai-iltana kun pitää olla ajoissa liikkeellä, jos mielii istumaan. No, ainakaan tässä paikassa ei tarvitse koskaan pelätä, että joutuisi seisomaan!!! 

Minä suorasuu en malttanut olla kysymättä, että kenenkähän hyvä idea oli tulla taas tänne? Miehet eivät ollenkaan tajunneet,että mikä paikassa mättää, mutta me naisväki kyllä olimme samoilla linjoilla paikan ankeudesta! 

Minulla on viikko töitä, ja sitten pidän vähän syyslomaa ja lähden käymään Suomessa. Helsingissäkin pysähdyn mennen ja tullen. Ei kai siellä vaan ole vielä joulutavaraa kaupoissa? Täällä nimittäin ovat  halloweenit ja joulut,sulassa sovussa, hyllyillä...  8 kommenttia:

 1. Kauniit värit kuvissa.
  Antoisaa lomaa, kun on sen aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn värejä parhaimmillaan. Lauanataina lähden reissuun.

   Poista
 2. Kuullostaa varsin hienolta tavalta viettää lauantai-iltaa; kera takan ja käsitöiden. :)

  https://vaylantyar.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla tulossa vanhaksi, kun lauantaisin haluan olla vain kotona.

   Poista
 3. Vielä ei ole tullut joulutavaraa vastaan, mutta eiköhän jo kuun vaihteessa ala tapahtumaan :D
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Saara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta joulutavaroita saisi alkaa myymään vasta joulukuun alussa. Vai mitä?

   Poista
 4. Kotkassa ainakin on joulu kaupoissa. Suklaat tarjolla ja Halloweenikin vuodesta vuoteen näyttävämmin esillä. Kauppa se on mikä kannattaa. Tervetuloa Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sielläkin on Halloween saanut jalansijaa. Pitää kai sitten ostaa joulusuklaat jo nyt!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!