maanantai 6. elokuuta 2018

Elokuu on lomakuu

Elokuu on täällä Irlannissa lomakuu. Koulut alkavat joko kuukauden viimeisinä päivinä tai syyskuun alussa. Tänään meillä on nautittu yleisestä vapaapäivästä, joten edessä on lyhyt työviikko. Se sopii minulle, ja varmasti kaikille muillekkin, hienosti!

Juniori passitti meidät viikonlopuksi reissuun. Hän itse lomailee kavereidensa kanssa etelässä ja pojista vanhemalla on omat menonsa. Juniorin mielestä siinä ei ollut mitään järkeä, että me kaksi istuisimme pitkän viikonlopun täällä kotona. Tein työtä käskettyäni ja lähdimme pariksi yöksi Kerryyn.

Majapaikan löytäminen vaan oli vähän vaikeaa, sillä joka paikka näytti olevan fully booked. No, majapaikka löytyi ja saimme kuin saimmekin paikat paattiin, joka vei meidät katsomaan Skelligin saaria. Kuvat ovat vielä muistikortilla, joten palaan näille, kerrassaan upeille, saarille myöhemmin.

Minulta kysytään aina silloin tällöin matkavinkkejä täällä Irlannissa, ja yritän niitä postata usemmin. Kuitenkin niin, että olen itse kyseisessä paikassa käynyt. Ei siis mitään yleistä ja ympäripyöreää höpinää. Aion myös käydä läpi vanhat matkailua koskevat postaukset ja kerään ne kaikki saman tunnisteen alle.
Jos vaikka joku teistä siellä suunnittelee tänne lomaa!

Blogin kirjoittaminen on ollut viime viikkoina ja kuukausina vähän nihkeää. Joskus käy mielessä, että onko tälläisten tavis ja eikaupallisten blogien aikakausi auttamattomasti ohi? Onko tullut aika keksiä itselleen uusi harrastus? Toisille blogi on ammatti tai ainakin tärkeä lisätienesti. Kaltaisilleni bloggaajille se on harrastus, josta emme rahallisesti hyödy millään tavalla. Siksipä siitä ei saisi missään tapauksessa tulla pakkopullaa. Ehkä tulevaisuudessa postaustahtini harvenee, mutta lopettaminen juuri nyt tuntuisi kyllä liian radikaalilta ratkaisulta.
4 kommenttia:

 1. Taitaa raha liikkua vain tubettajilla, joilla on yli 1000 seuraajaa ja sitä myöten mainostuloja... Olisko susta YouTubeen videoita kuvaamaan? Varmasti katsoisin sun videoita, kun on tää blogikin niin tunnelmaltaan mukava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuule ei minusta taitaisi saada tubettajaa tekemälläkään. Mielummin vain kirjoittelen näitä juttujani ja otan kuvia. Kiva, että olet seurannut blogiani.

   Poista
 2. Ammattibloggaajat ovat asia erikseen. Me joilla on tulot palkkatyöstä, liiketoiminnasta (joka ei liity blogiin) tai eläkkeestä, emme pysty (emmekä halua) viettää tuntikausia kirjoittamassa ja hiomassa postauksia. Miksi niin tekisimmekään?
  Meillä tavis-bloggaajilla on omat uskolliset seuraajamme. Heitä ei halua pettää. Itse ainakin odotan juuri meidän ei kaupallisten bloggajien postauksia ja huolestun, jos jossain seuraamassani blogissa on pitkä hiljaisuus.
  Varmaan hieno reissu. Jään odottamaan siitä postausta.
  Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että meillä taviksilla on uskolliset seuraajat, joista saamme olla todella kiitollisia. Ei tarvitse yrittää myydä mitään ja saa valita aiheensa itse. Matka oli kerrassaan hieno ja siitä saat varmasti kuulla myös lisää.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!