sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Lämmintä...

Ollaan täällä nautittu täysillä lämpimistä päivistä. Makkarin ikkunat ovat olleet kaksi viikkoa auki putkeen. Ulkona on tarjennut t-paidassa, vielä illalla myöhään. Vaikka viime viikot ovat olleet kiireistet, tuntuu kuitenkin, että sitä jaksaa paljon paremmin. Kyllä se päivä vaan alkaa ihan erillä tavalla, kun aurinko paistaa heti aamusta. Entistä varmempi olen siitä, että jossain vaiheessa haluan viettää, ainakin osan vuodesta, jossain lämpimässä maassa. 

Meillä on ollut Suomesta vieraita, vanhemman pojan kavereita kotikonnuilta. Taisivat luulla, että täällä on aina näin aurinkoista! Sitten on ollut työpaikan grillijuhlaa, tyttöjen iltaa ja töissäkin normaalia kiireempi. Sääennusteen mukaan ilma viilenee pian, joten se tarkoittaa sitä, että blogikin päivittyy taas useammin. Kotikin on vähän rempallaan, joten ensimmäisenä sadepäivänä alan purkamaan sinne tänne ilmestyneitä kasoja.

Sunnuntai-ilta alkaa olla jo pitkällä. Huomenna töihin ja kun vielä kolme viikkoa jaksaa, niin sitten lähden käymämään Suomessa. Mitäs kesäsuunnitelmia teillä on?

3 kommenttia:

 1. On tämä vain ollut ihanaa! Mullakin on imuri maannut yli viikon eteisen nurkassa. Oli tarkoitus siivota, mutta totesin, etten kyllä niin kauniilla säällä ala siivoamaan vaan menen ennemmin ulos. Siinä se on sitten odottanut sadepäivää :)

  VastaaPoista
 2. Olen iloinen puolestanne, kun säiden haltijat suosivat. Nauttikaa <3
  Kotipihan hoitoa, kirjoja ja lapsenlapsen kanssa kielikurssille Espanjaan, siinä päällimmäiset.
  Mukavia ja aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 3. Meidän epätavallinen helteemme loppui maanantaina ja kylläpä tuntui kylmältä, kun mittari painui 14 asteeseen. Yli kuukauden kestänyt helle ja kuivuus olivat kyllä tehneet pahaa jälkeä luonnossa ja huomista kaatosadetta odotetaan nyt kerrankin hartaasti.

  Ihanat rantakuvat :) Kiva, että vieraat saivat hienot ilmat!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!