perjantai 11. toukokuuta 2018

Kerryn luonto: karua, mutta ai niin kaunista

Ensimmäistä kertaa patikkaretkellä Kenmaren lähistöllä Kerryssä! Retkeä voisi osaltani kuvata kahdella sananlaskulla: alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo ja auta miestä naista mäessä, älä mäen alla.

6 km reitti sopi täydellisesti tälläiselle aloittelijalle. Ei mitään kiirettä päästä "maaliin" ja ympärillä huikeat maisemat. Aurinko lämmitti mukavasti, ja Irlanti näytti taas niitä parhaita puoliaan. Dublin on Dublin, mutta se aito Irlanti on kyllä  ihan muualla. 

Olimme liikkeellä suomineitojen kanssa, joten seurassakaan ei ollut valittamista. Patikoinin jälkeen oli lounaan vuoro. Hyvin maistui ruoka!

Irlannissa on lukuisia hyvin merkittyjä kävelyreittejä. Jos valelluskengät mahtuvat matkalaukkuun ja sää suosii, niin kiertomatkaan voi hyvin yhdistää myös patikoinnin. Voin luvata upeita maisemia ja raitista ilmaa!

Tässä muutamia linkkejä, jos kiinnostaa.

http://www.walkingroutes.ie/

https://sites.google.com/site/theirelandwalkingguide/

https://www.discoverireland.ie/Things-To-Do/Ideas-for-activities/Walking


10 kommenttia:

 1. Juuri niin kaunista kuin muistelinkin. Saaresi vei kyllä palan sydämestäni silloin tammikuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sehän tarkoittaa sitä, että tänne pitää tulla uudestaan.

   Poista
 2. Kauniin vihreää on teillä nyt , patikkaretkellä kauniit näkymät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sellainen perusvihreys läpi vuoden. Juuri nyt puuiden lehdet kasvavat vauhdilla, joten kohta on vieläkin vihreämpää!

   Poista
 3. Tosi kaunista. Jotenkin kuvista tulee mieleen jotkut Kreetan osat, jossa olen patikoinut. Onnea uudelle harrastukselle.
  Hyvää viikonloppua ja äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisema tosiaan on karua, joten hyvin sopisi myös Kreetalle. Patikoiminen on minulle ihan uusi juttu, mutta mielelläni lähtisin uudestaan. Aloitetaan ihan helpoista reiteistä.

   Poista
 4. Nyt alkaa näyttää tosi kiinnostavalta. Hieno juttu, että sinäkin pikku sisko olet patikoinnin löytänyt. Sehän on meditaatiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja voin kuvitella, että jos yksin tuolla valetelisin olisi se meditaatiota parhaimmillaan. Kunhan saadaan tämä sairaalareissu alta pois niin lähden varmasti uudestaan. Tule mukaan!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!