lauantai 19. toukokuuta 2018

Ja morsian niin kaunis...

Kuninkaallinen hääkirjeenvaihtaja täällä iltaa! Mitäs tykkäsitte Meghanin hääpuvusta? Minulta sai täyden kympin: tyylikäs ja simppeli. Tykkäsin enemmän kuin Katen puvusta, vaikka ei siinäkään mitään vikaa ollut. Vieraiden pukuloistosta jäi mieleen Amal Clooneyn ja Harryn serkun, Kitty Spenserin, asut.  Sen sijaan Victorian Beckhamin luomus olisi sopinut paremmin hautajaisiin. Purkaa jauhavan Davidin puolesta tunsin, jälleen kerran, myötähäpeää...

Ystäväni tuli tänne meille häitä katsomaan, ja siinä sitten analysoitiin asut ja ilmeet. Säälimme Meghanin äitiä, joka oli häissä kovin yksinäisen näköinen. Ei sillä, että hän olisi ex. miestään sinne kaivannut, eikä tämän lapsia. Onhan se noloa, kun isä omalla tyttärellään rahastaa ja siskopuoli kirjoittaa tästä ilkeää kirjaa. Eikä velipuolenkaan pussissa taida olla ihan puhtaita jauhoja...

Kuningasperheen ilmeet olivat kyllä huvittavia, kun amerikkalainen piispa, Michael Curry, pääsi vauhtiin. Näissä kirkoissa kun on totuttu sellaisiin jäykkiin piispoihin, jotka yläluokkaista englantia puhuen, hoitavat toimitukset ilman sen suurempaa draamaa. Pysyvät paikoillaan, eivätkä korota ääntään. 

Musiikkiin olin vähän pettynyt, sillä olisin toivonut iloisempaa ja nykyaikaisempaa musikkiia. Odotin, että Elton John olisi esiintynyt, mutta olikin parnerinsa kanssa ihan vain vieraana.

Me Diana-fanit tietysti mietimme, mitä hän olisi uudesta miniästään pitänyt? Diana olisi takuuvarmasti saapunut paikalle yhtenä parhaiten puekeutuneena ja nuorekkaana kuten aina. Kirkkoon saapuessaan hän olisi luonut Charlesiin ja Camillaan jäätävän katseen ja se jälkeen keskittynyt nauttimaan nuoremman poikansa hääjuhlasta. Diana olisi ollut ilmeselvästi ylpeä umpirakstuneesta Harrystä ja nostanut hääjuhlassa lapsenlapsensa Charlotten ja Georgen korkealle ilmaan ja ihallut heidän vaatteitaan. Charlotte kyllä sulatti kaikkien sydämet morsiusneitona.

Fergie olisi kyllä mielesäni pitänyt kutsua myös iltajuhlaan, mutta minkäs teet.Hän nyt on kunginasperheessä ollut mustalla listalla jo iät ja ajat, eikä osakkeet taida enää koskaan nousta. Prinsessat Eugenie ja Beatrice olivat ilmiselvästi paneutuneet tällä kertaa hattujensa valintaan vähän huolellisemmin kuin Katen ja Willaimin häissä. Heidän asuvalintansa kun näyttävän aina olevan vähän hit and miss.

Windsorissa häät jatkuvat varmasti pitkään yöhön. Olisihan se kiva olla kärpäsenä katossa ja nähdä mitä suljettujen ovien takana tapahtuu. Kutsua ei kuitenkaan, tälläkään kertaa tullut, mutta hyvät olivat näkymät täältä kotisohvaltakin!


Täältä lisää upeita kuvia:

https://www.hellomagazine.com/tags/royal-wedding/

http://www.dailymail.co.uk/home/index.html
6 kommenttia:

 1. Kiitos hääraportista! Varsin samalla tavalla minäkin nuo häät koin. En ole mikään rojalisti, mutta oli ihanaa katsoa näitä häitä kaikkien ikävien maailman uutisten ja Brexit-juttujen jälkeen. Häät luovat aina toivoa ilosta ja onnesta. Kävin muuten kesken hääohjelman ulkona puutarhassa, kun ilma täällä Englannissa on ollut niin ihana, ja meidän koko asuinalue oli ihan hiirenhiljainen - ilmeisesti kaikki olivat sisällä katsomassa häitä!

  VastaaPoista
 2. Noh, Amal ja Victoria saisivat kylla syoda vahan enemman, ihan anorektisen oloisia. Muuten tyylikkaita.
  Meghanin aiti naytti todella yksinaiselta siella.
  Mietimme miten pitka puheaika oli amerikkalaiselle piispalle annettu. Varmaan ylitti sen moninkerroin.

  VastaaPoista
 3. häät olivat kyllä ihanat <3 Pidin molemmista puvuista, ehkä vielä hiukan enemmän Meghanin iltapuvusta, joka oli yksinkertaisesti UPEA.

  Piispa Curryn puhe oli todella yllättävä ja oli suorastaan huvittavaa seurata häävieraiden ilmeitä.

  Häävieraiden puvut olivat lievä pettymys, Victorian puku tosiaan liian tumma ja Amalin flirttailu kameroille koomista. Molemmat tosiaan ihan liian laihoja :(

  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 4. Olin töissä ja katsoimme asukkaiden kanssa häitä. Olihan ne nyt ihanat ja pariskunta niin onnellisen oloisia. Monia yhteisiä onnellisia vuosia heille. Toivottavasti rouva nyt muistaa olla ottamatta selfieitä yms. mikä on häneltä nyt sitten kielletty.

  VastaaPoista
 5. Kiireinen viikonloppu esti häiden katsomisen, joten kiitos sinulle tästä.
  Hyvää helluntai-iltaa!

  VastaaPoista
 6. Minua kiinnosti katsoa vain vihkimistilaisuus. Saksan ZDF (TV2) käyttää simultaanitulkkia. Kaikkienhan ei tarvitse osata (oxford)englantia. Mielestäni sulhasen isä oli huomaavainen morsianmen äidille,joka oli tyylikäs. Mitähän ajatuksia hänen päässään liikkui, kun ajatteli omaa elämänpolkuaan?Yksinhuoltaja onnistui kasvattamaan tyttärensä, ja se on jo syy vuodattaa ilonkyyneleitä.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!