tiistai 15. toukokuuta 2018

Here we go again

Sairaala kutsuu taas huomenna, joten blogikin jää "saikulle" vähäksi aikaa. Toivotaan, että saan oman huoneen ja jos en saa, niin huonekaverit ovat a. perheettömiä b. huonoissa väleissä sukulaistensa kanssa tai sitten c. hiljaista sorttia. En nimittäin kestä sitä vierailijarumbaa ja puhelimen jatkuvaa piippausta. En jaksa ymmärtää (vieläkään), että miksi ennen leikkaustakin vieressä pitää istua joku. Nämä eivät siis ole sellaisia kiireellisiä tai suuria leikkauksia. Eivätkö aikuiset ihmiset pärjää paria tuntia yksin sairaalassa? Ihme, että suku ei tunke sinne leikkaussaliinkin, seuraa pitämään. 

Edellä mainituista seikoista johtuen, tärkein mukaan otettava tavara on ehdottomasti korvatulpat. Hyvälle kakkossijalle pääsevät kuulokkeet. Kolmossijalle onkin sitten tunkua, sillä täällä aamutakit, tossut ja pyjamat viedään kotoa. Sitten aion pakata vielä mukaan hedelmiä ja tallentaa tablettiin pari jaksoa Grand Hotellia.

WiFistä voi vain haaveillä, joten siihenkin varatua. Sairaalat eivät täällä ole siirtyneet tietokoneaikaan. Se näkyy siinä, että paperi-ja kansiopinoja on joka nurkassa. Mielenkiinnolla odotan odottaako oma kansioni siellä aamulla, vai onko kadonnut mustaan aukkoon, kuten viime kerralla. Sitä ei löytynyt mistään. Onko vanha kansio löytynyt, ja onko joku älynnyt yhdistää sen uuteen kansioon? Kun nyt edes toinen niistä löytyisi, että ei tarvitse alkaa leikkausalissa neuvomaan mitä tehdään!

Vaikka touhu "hieman" kivikautiselta tuntuukin, on hoito aina ollut todella hyvää ja henkilökunta ystävällisiä. Siellä on jo monta tuttua, kuten nukutuslääkäri, joka viime kerralla sanoi, että ai se oletkin sinä, se uniapneatapaus!!!

Uniapneatapaus pistää nyt läppärin kiinni ja lähtee pakkaamaan laukkuaan. Ajoitus on kerrankin hyvä, sillä lauantainahan on vuorossa häät. Pakko olla silloin jo tolpillaan. Ehtisinköhän vielä hankkimaan itselleni uuden hatun?


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja ajatus täältä ensin leikkaukseen ja sitten siitä toipumiseen. Annahan kuulua taas itsestäsi kun jaksat.
  Häitä odotellessa :-D

  VastaaPoista
 2. Lycka till! Oikeastaan voisit ottaa tämän mukaan, se käy monenlaiseen pahoinvointiin
  https://goo.gl/images/uvr2uZ

  VastaaPoista
 3. Pikaista toipumista. Ajatuksissa mukana!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Ja sitten hattu päähän ja häihin. Toivottavasti siellä on ollut lämmintä ja kaunista niin kuin täällä Pohjolan perukoillakin.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!