keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Ei tule valmista...

Alan olla jo siinä pisteessä, että kohta pääsee itkut. Tämä Irlannin kevät ei etene ollenkaan. Eilen satoi lähes koko päivän, samoin toissa päivänä ja sitä edeltävänä päivänä... En edes enää muista, milloin meillä olisi ollut yksi täysin sateeton päivä.  Olen kärsivällinen säiden suhteen. Sen on Siperia ei kun Irlanti opettanut. Jossain kuitenkin menee minunkin kärsivällisyyteni raja, ja se alkaa olla nyt käsillä. 

Ruoho on meillä leikattu vasta kerran. Muuta pihalla ei olekkaan sitten tehty, mitä nyt kukkalaatikoihin vaihdoin, surullisen näköisten kanervien tilalle, iloisen väriset kevätesikot. Takapiha on niin surkeaa katsottavaa, että tekee mieli pitää verhot edessä koko ajan. Tästä ei kuulkaa valmista tule tänä vuonna. 

Kesää en viitsi edes ajatella, kun kevään tulokin näin tökkii. Juniorin hockeykuviot selviävät vasta toukokuun alussa, joten lomasuunnitelmat tehdään vasta sen jälkeen. No,onhan tässä kuitenkin yksi "piristävä" asia, mitä odottaa. Pääsen nimittäin taas toukokuussa leikkausaliin. Tämä on nyt se vihoviimeinen kerta. Kyllä minä aina ne haavat kestän, mutta nukutuskiintiö on täynä, tai paremminkin siitä toipuminen.

Joo, ja sitten eilen aamulla autokin sanoi sopimuksensa irti.Sain sen temppuilevan auton ajettua sivutielle, ja sitten se ei enää suostunut starttaamaan. Ei auttanut, kun soittaa mekaanikko paikalle ja lopputulos oli se, että minä ja auto päästiin lava-auton kyydissä kotiin. Suorastaan ihme, että juuri silloin ei satanut! Töihin hurautin sitten, oikein kunnolla myöhässä, taksilla, ja lentokentältä vuokrasin loppuviikoksi itselleni auton.   

Eli ei ole tämä viikko alkanut kovin hyvin, mutta toivotaan, että se tästä vielä paranee. Illalla menen joogaamaan, sillä sieltä saa aina positiivistä energiaa. Osallistuin muuten sunnuntaina sellaiseen meditaatiota käsittelevään workshoppiin. Se, että ei ajattele yhtään mitään ja keskittyy vain hengittämään, on uskomattoman vaikeaa! Juuri nyt täydellinen päännollaus voisi olla paikallaan.

Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut paremmin!


Viikonlopun kuvasaalis jäi näin laihaksi. Lähdimme Crosshaveniin muka kävelemään, mutta eihän siitä mitään tullut, koska alkoi s.... .
10 kommenttia:

 1. Mätkyt. Taas. Minä ja Suomen veroviranomaiset ei olla enää kavereita. Jos on olemassa raja, että tiettyyn summaan saakka saa tienata pienemmällä prosentilla ja sen jälkeen palkasta napsahtaa isommalla prosentilla verokarhulle rahulia. Niin miksi sitten veroviranomainen ei ota sillä isommalla prosentilla sitä rahaa heti silloin, kun rajat menee rikki? Vaan lähettää joululahjaksi näitä mätkykirjeitä. Ja taas olivat tarjonneet alkujaan PALJON pienempää prosenttia, jonka itse olin nostanut. Ja siltikin meni taas pieleen. ARGH. Mutta eiköhän se tästä. Irlannissa ja täällä veroparatiisissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ei. Ei tuossa käytännössä ole mitään järkeä. Mätkyt varmasti masentavat. Joskus on päiviä jolloin kaikki menee pieleen. Ei auta, eteenpäin vaan!

   Poista
 2. Ikävää, että kevät oikuttelee myös teillä. Samaa peliä se pitää Suomessa. Yksi kaunis päivä ja sitten taas sataa.
  Hyvää keskiviikko-iltaa ja parempaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät on kyllä ollut varsinainen pohjanoteeraus. It can only get better!

   Poista
 3. Täällä Suomen pohjoisessa olemme saaneet nauttia aurinkoisesta säästä ihan viikkotolkulla. Ja luntakin riittää. Kemijoki edelleen jäässä, ja aamuisin näkyy vielä hiihtäjiä. Pidän lumen vielä mieluummin pihan peittona, ruohon vihertymistä saamme odottaa ehkä juhannukseen asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko piristää kummasti, vaikka maassa lunta olisikin. Toivottavasti vappuna on siellä jo edes vähän keväistä.

   Poista
 4. voisin lähettää muutaman asteen täältä helteestä

  VastaaPoista
 5. Ja meiltäkin liikenisi vaikka kymmenen astetta minun puolestani. Ensi viikolla täälläkin kai taas jäähtyy... Sellaista se kevät on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ylimääräiset asteet otetaan kiitollisina vastaan.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!