torstai 29. maaliskuuta 2018

Tavataanko vai ei?

Tapaamisten järjestäminen on nykyisin niin monimutkaista ja vaikeaa, että usein katson viisaimmaksi olla järjestämättä mitään. Yksi syy on se, että töissä päädyn aina järjestelemään milloin mitäkin tapaamisia ja juhlia. Olen saanut niistä yliannoksen. Viime joulujuhlan jälkeen päätin, että nyt riitti. Luulin, että meillä kaikilla oli kiva pikkujoulu. Ei ilmeisesti ollut, koska eräs henkilö katsoi asiakseen haukkua minulle koko juhlat maanantai aamuna. Olen aika paksunahkainen, mutta silloin päässä sanoi, että bing ja päätin, että nyt riitti. En suostu enää järjestämään töissä yhtään juhlaa, enkä kuuntelemaan kenenkään marinoita.

Suomen lomilla olen oppinut myös, että en tuhlaa energiaani tai vähäistä aikaani mihinkään monimutkaisin järjestelyihin. Ja sama pätee myös täällä Irlannissa. Sanonkin aina ihmisille, että minun takia ei tarvitse muuttaa suunnitelmia, jos en pääse mukaan. Yritän myös olla kertomatta pitkää tarinaa siitä, miksi juuri joku perjantai ei minulle sovi. Joko sitä pääsee mukaan tai ei, eikä ketään jaksa kiinnostaa yksityiskohtainen kertomukseni mitä silloin teen, kenen kanssa liikun ja missä olen. 

Ja sitten vielä, jos on isosta joukosta kyse, alkaa aina se viime hetken viilaaminen. Kännykkään kilisee viestejä ja alkuilta menee niihin vastatessa. Kuka on myöhästynyt bussista, kenen lapsi on sairastunut, jonkun auto ei starttaa, tai jotakuta ei vaan huvia lähteä ulos, tai on tullut parempi tarjous!

Tuli vaan mieleen, kun jotekin päädyin taas järestämään yhtä äitiporukan illallista. Enkö koskaan opi?
6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat jälleen kerran. Taidat olla aika vastuuntuntoinen ihminen, kun päädyt usein järjestäjäksi. Toivottavasti tällä kertaa ei tule noita viime hetken säätöjä. Hyvää äiti-tapaamista ja Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säätöjä tulee aina!!! Pitäisi minunkin vihdoin oppia.

   Poista
 2. Spontaanit tapaamiset onkin parhaita. Ei ehdi nousta toiveita tai ei ehdi tunnelma lässähtää veivaamisten kanssa ennen kuin koko tapaamista on edes ollut.

  VastaaPoista
 3. Vasta löysin tämän blogin tuolta Yaelianin takaa. Kiva katsella kuvia Irlannista, olen halunnut jo pitkään käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne. Toivottavasti toiveesi toteutuu ja pääset tänne lomalle. Yritän aina välillä kirjoittaa postauksia tänne lomalle tulevia ajatellen.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!