perjantai 2. maaliskuuta 2018

Mikä maa, mikä valuutta?

No, eihän se oikein minkään muu juuri nyt voi olla kuin Irlanti, vaikka maisemat ovatkin kaikkea muuta kuin vihreät. Täältä, kun ei juuri nyt tahdo päästä pois kuin uimalla, ja sitä en suosittele.

Lumi on tietysi harvinaista luksusta, jos ei tarvitse olla missään muualla ja kaapissa on ruokaa. Sitten kun maito loppuu, vesiputket jäätyvät, häät perutaan, ollaan ilman sähköjä, eikä sairaalaan ole asiaa, ellei ole ihan hätätapaus, ravintolan jääkaapissa ruoat vanhenevat ja yksin asuva vanhus tuntee itsensä normaaliakin yksinäisemmäksi... alkaa lumi ärsyttämään.


Miehessä alkoi olla alkavan mökkihöperyyden merkkejä, joten lähdimme käymään (kävellen tietysti) tuolla meidän kylällä. Ja olihan se kieltämättä vähän erillainen kävelyretki tällä kertaa.


Annetaan kuvien puhua puolestaan!


 
 
 

15 kommenttia:

 1. Jopas teitä lykästi! Meillä ollut vain kaunis aurinkoinen talvipäivä. Vain viileä tuuli sai naaman palelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika epätodellinen tunne, kun joka puolella oli lunta.

   Poista
 2. Koko rahan edestä antaa, kun rupeaa antamaan. Meillä oli vain pakkasta yli tarpeen, mutta muuten aurinkoista ja kirkasta. Parempi niin, sillä tuossa tuiskussa olisi voinut laskettelijoilla olla tekemistä:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saivat irlantilaisten kokea parin päivän ajan talvea. Tuli mieleen, että osaisinko enää lasketella ollenkaan!

   Poista
 3. Näkyy siellä olevan muovipulkkia heti käytössä! Meillä on ollut jo reilut pari viikkoa aika kylmää (pakkasta), mutta aurinkoista ja se noin viisi senttiä lunta. Juuri ja juuri pääsee hiihtämään. Ja loppukuusta pääsen miekin kunnon hankien keskellä, siellä lunta yli 80 senttiä. :) Nauttikaa kun ja jos pystytte, toivottavasti ei tule onnettomuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule ei ne ole mitään pulkkia, vaan lasten muovisia hiekka tai vesileikkialtaita vai miksi niitä kutsutaan. Turku ei kyllä ole mikään talvikaudeksi, onneksi pääset aina pohjoiseen, jossa talvi on talvi.

   Poista
 4. Me taidetaan olla ainoa paikka, missä ei ole lunta. Hampuri valittaa ja Baijeri ja nyt Irlantikin ja meillä on sun blogisi nimestä vihreät niityt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä onnellisia! Pitää kai vaihtaa blogin nimi!!!

   Poista
 5. Hui, lunta tupaan. Beast from the east ei yltänyt meille asti, onneksi sillä länsi- Turkkia ei ole tehty lumikeleihin, kovat sateet saavat keskustan tulvimaan.Putin aikoo kai tulla vierailulle niin on siinä idän petoa kerrakseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mielummin ota lumen, kuin Putinin. Siinä teille tosiaan petoa kerrakseen.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos,Sari. Ainakin vähän normaalista poikkeavia.

   Poista
 7. Oho, tunnelmalliset kuvat, mutta toivottavasti itse olette sulana. Meillä täällä Hollannissa on ollut vaan vilakkaa, mutta lunta vain yhtenä aamuna pari senttiä viime viikolla.
  Ihanat nuo punaposkiset tenavat pulkan kyydissä. Muistavat tämän talven varmasti vielä isoinakin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilla oli hauskaa ja nuo kuvan pojat oikein hihkuivat, kun isä veti heitä ei pulkassa vaan sellaisessa muovisessa altaassa johon voi laittaa joko vettä tai hiekkaa. Kekseliäisyyttä!

   Poista
 8. Ohhoh! On kyllä paljon lunta!! Taitaa olla enemmän kuin edellinen "jääkausi" Irlannissa v. 2010 alussa kun mekin vielä oltiin siellä...!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!