torstai 22. maaliskuuta 2018

Kerrankin keltaista

Se on sitten todistettu, että narsissit ovat yllättävän kestäviä kukkia. Ei haitannut, vaikka piti pikku pakkasta ja lunta satoi  niiden päälle. Lumi suli, ja niin vain narsissit nostivat jälleen päätään ja ovat juuri nyt kauneimmillaan. 

Liekkö narsissien keltainen väri sekoittanut oman värikarttani, kun mukaani lähti vaatekaupasta kirkkaan keltainen, sadettapitävä (tietysti), ulkoilutakki. Olen aina ollut sitä mieltä, että keltainen väri ei sovi minulle ollenkaan, enkä siten omista yhtäkään keltaista vaatekappaletta. Heijastinliivejä ei nyt  lasketa. No, poikkeus vahvistaa säännön ja minulla on nyt narsissinkeltaisen ulkoilutakki! Ainakin erotun massasta, jos ei muuta.

Ja sitten pidetään kiinni jokavuotisesta perinteestä. Tässä niitä taas tulee: keväiset narsissikuvat. Olkaapa hyvät! 

...ja sitten se keltainen ulkoilutakki ja kuvia eiliseltä kävelylenkiltä. Onhan se kivaa, kun vielä seitsemältä illalla on näin valoisaa. Tässä samalla esittelen myös, en päivän asuani, vaan illan!4 kommenttia:

 1. Ihana takki! Se tuo aurinkoa harmaaseenkin päivään. Tai iltaan. Minullakaan ei juuri ole keltaisia vaatteita, mutta ehkä pitäisi kerrankin repäistä. Sitä paitsi ainakin täällä on nyt keväällä näkynyt kauppojen tangoilla paljon keltaista, joten valinnan varaa olisi.
  Pirtsakkaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis takki. Kun katson kuvaa, en ymmärrä mikset pidä keltaisesta. Minusta se näyttää ylläsi kauniilta :) Suomessa kaupoissa on juuri nyt jonkin verran keltaisia vaatteita. Neuloin itselleni juuri keltaisen puseron.
  Urheat narsissit. Ne ovat yksiä lempikukkiani.
  Hyvää yötä ja huomista!

  VastaaPoista
 3. Miksiköhän mun narsissit suostuu kukkimaan vasta kevään/kesän taitteessa?! Ne kun kuitenkin mieltää ihan kevätkukiksi. Jos on lajikkeesta kiinni.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!