sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Iltaa!

Viikko vilahti ohi sellaisella vauhdilla, että en edes blogia päivittänyt. Ei mitään uutta, eikä ihmeellistä. Ihan vaan normiarkea. 

Täällä ollaan taas palattu takaisin kevääseen. Talvi oli ja onneksi meni. Lunta en kaipaa! Yksi varma kevään merkki on tietysti Pyhän Patrickin päivä, joka tänä vuonna sattuu lauantaiksi. Hyvä niin, sillä saamme maanantain vapaaksi. 

Täällä on muuten tänään äitienpäivä, ja sen kunniaksi kävimme lounaalla. Muuten päivä on kulunut pyykkejä pesten ja sukkia neuloen. Eilen kävin pitkästä aikaan kaupungilla vaateostoksilla. Onko mikään niin ärsyttävää kuin vaatteiden kokeileminen sovituskopissa? Voi, kun joskus yllättyisi iloisesti ja joutuisi hakemaan pienemmän koon. No, siitä saa vaan haaveilla. Ottaa niin päähän, kun vyötärö vaan paisuu kuin pullataikina. Enkä varmasti ole raskaana! No, nyt on uudet farkut ja pari uutta puseroa. Ihan heti en takaisin sovituskoppiin halua!

Tästä tuli nyt tälläinen pikapostaus, mutta lupaan palata viikolla asiaan. 4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat. Onneksi talvi ei jäänyt teille pitkäksi aikaa. en tiennyt, että äitienpäivänä vietetään näin pitkällä aikavälillä eri maissa. Hyvää tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan aina omalle äidilleni kortin täältä varastoon ja lähetän sitten toukokuussa.

   Poista
 2. Täällä on myös ihana kevät ja se tekee ihmisen niin iloiseksi😊Vihaan vaatteiden ostoa ja sovitusta. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on taas alkanut sadekausi ja se saa minut huonolle tuulelle. Vaatteiden sovitus olisi luultavasti miellyttävämpi kokemus, jos olisi hoikemmassa kunnossa!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!